• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2023

09:50

Ovaj sudija deli pravdu Partizanu  31. avgusta u revanš meču LK

AP/Photo

Partizan

Ovaj sudija deli pravdu Partizanu 31. avgusta u revanš meču LK

Podeli vest

Škotski arbitar, Kevin Klensi deliće pravdu Partizanu u revanš meču plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige Konferencija protiv Nordsjelanda 31. avgusta u Beogradu.

Arbitar Kevin Klensi je na listi FIFA-inih licenciranih sudija od 2012. godine, dok se deljenjem pravdi bavi još od davne 2000, kada je okončao fudbalersku karijeru.

Do sada je najviši rang meča u kojem je on odabran kao glavni sudija, bila utakmica između Bate Borisova i Partizana iz Tirane u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona 18. jula ove godine.

Foto: AP/Photo

Kevin Klensi tokom meča Lige Evrope između Spartak Trnave i Anderlehta

Srpskom predstavniku u kvalifikacijama za Ligu Konferencija arbitar u prvom meču, koji se igra u danskoj, biće izraeleski sudija Jigal Frid, dok će na odlučujućem meču na "JNA", pištaljku nositi Škot Klensi.

Kako je saopšteno iz Evropske federacije fudbala (UEFA), Klensiju će pomagati zemljaci Grem Stjuart i Daglas Poter, dok je za četvrtog arbitra određen Kristofer Grejem, takođe Škot.

Podsetimo, Partizan je do dvomeča i prilike za plasman u grupnu fazu Lige Konferencija stigao nakon tesne pobede protiv azerbejdžanskog Sabaha posle boljeg izvođenja penala (2:2) 5:4, dok su fudbaleri Nordsjelanda duel sa crno-belima zakazali trijumfom nad rumunskim FCSB-om (2:1).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija