• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

09:37

Partizan na novom teškom ispitu! Evo šta kažu kladionice, a šta tradicija (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Partizan na novom teškom ispitu! Evo šta kažu kladionice, a šta tradicija (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana danas (15.30, Arena 1 premijum) dočekuju Vojvodinu u okviru 17. kola Superlige. Biće to novi test za lidera prvenstva, koji je u prošlom kolu na svom terenu doživeo pravi debakl protiv vicešampiona države TSC-a (4:0).

Crno-beli u meč sa Novosađanima ulaze sa tri boda više od prvog pratioca i aktuelnog šampiona Crvene zvezde. Sa druge strane, Vojvodina je na 6. mestu na tabeli sa 22 osvojena boda i kako su naveli iz tabora "lala", biće vrlo motivisani da nakon poraza od Crvene zvezde uzmu makar bod u Humskoj.

Ova dva tima već su odigrali jedan meč ove sezone u Superligi, a reč je o utakmici 2. kola. Crno-beli su tada, lakše nego što se očekivalo, slavili u Novom Sadu sa 2:0 i ne bi imali ništa protiv da se i današnji meč završi na identičan način.

Foto: Starsportphoto

 

 

Prema procenama kladionica, veliki favorit je Partizan. Kvota na tim Igora Duljaja iznosi 1,50, na nerešeno je 4,20, a na pobedu gostiju 6,75.

Crno-beli su, nema nikakve sumnje, kvalitetniji tim, a osim bukmejkera, uz nekadašnjeg šampiona je i tradicija. Ekipa iz Humske na poslednjih deset susreta sa Vošom ima samo jedan poraz, jedan remi i čak osam pobeda. Tih poslednjih deset mečeva odigrani su nakon onog čuvenog finala Kupa u Nišu, kada su Novosađani predvođeni Nenadom Lalatovićem, osvojili pehar nakon boljeg izvođenja penala.

Foto: Starsportphoto

 

 

Otad, Vojvodina ima samo jedan trijumf protiv Partizana u prvenstvu i to početkom marta ove godine. U tim momentima, crno-beli su bili u zaista lošoj formi i generalno nezavidnoj situaciji. Od tada je prošlo devet meseci, a ekipa iz Humske je sada lider na tabeli i favorit da bude prva i pred zimsku pauzu.

Iako je, mora se to priznati, ozbiljno uzdrmana nakon debakla protiv TSC-a. Danas ima šansu za popravni.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija