• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2023

19:32

Partizan razbio Valensiju! Sjajna uvertira za Evroligu

kk partizan

Partizan

Partizan razbio Valensiju! Sjajna uvertira za Evroligu

Podeli vest

Košarkaši Valensiije i Partizana igraju večeras od 21.00 (Sport klub 1) u 15. kolu Evrolige, a tom meču je prethodio duel veterana ova dva tima.

Crno-beli su napravili sjajnu uvertiru za evroligaški duel i legende crno-belih su savladale legende Valensije rezultatom 82:59

Petorka u sastavu Vladimir Petrović, Toza Zorkić, Saša Pavlović, Ratko Varda i Branko Sinđelić je započela meč u kojem su domaći stekli blagu prednost.

Ipak, do isteka desetog minuta, crno-beli su nakon ulaska Milenka Tepića, Predraga Šuputa, Luke Bogdanovića i Uroša Tripkovića uspeli da stignu do preokreta i 21:25.

U drugoj deonici, Partizan prvi put uspeva da dođe do dvocifrene prednosti (25:35) ali domaći smanjuju na 40:45 pred desetominutni odmor. 

U drugom poluvremenu, za crno-bele je zaigrao i Kosta Perović koji je u prvih dvadeset minuta igrao za Valensiju. Već sredinom treće deonice, ponovo je prednost vetarana u crnim dresovima bila dvocifrena, da bi do kraja meča ona narasla na konačnih 82:59. 

Na kraju susreta, srdačne čestitke i zajednička slika za uspomenu. Veterani Partizana će igrati i u Madridu protiv Reala, a pojačanje u tom meču biće Novica Veličković koji će se priključiti ekipi u prestonici Španije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija