• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2023

23:45

Nema kraja Željkovim brigama! Kaminski se vraća, ali ovaj igrač sada ima problem sa povredom!

Starsportphoto

Partizan

Nema kraja Željkovim brigama! Kaminski se vraća, ali ovaj igrač sada ima problem sa povredom!

Podeli vest

Trener crno-belih otkrio kakvo je stanje sa njegovom ekipom.

Košarkaši Partizana večeras su manje-više rutinski savladali Budućnost u "Areni", a nakon meča trener šampiona ABA lige Željko Obradović doneo je jednu dobru i jednu lošu vest kada su u pitanju povrede prvotimaca.

Kako je istakao najtrofejniji evropski stručnjak, Frenk Kaminski će uskoro ponovo da zaigra za crno-bele nakon višenedeljne pauze zbog loma rebra, dok sada probleme ima Alen Smailagić, kojeg boli noga. Podsetimo, Obradović već duže vreme ne može da računa na Uroša Trifunovića i Aleksu Avramovića.

Foto: Starsportphoto

 

 

Možda postoji mogućnost da Kaminski putuje sa nama u Španiju gde igramo mečeve Evrolige sa Valensijom, a potom i Real Madridom. Posle toga odmah idemo u Zadar tako da nas nema u Beogradu sedam dana - ističe Obradović.

Međutim, Smailagić je novi igrač koji se žali na tegobe.

- Alen je imao problem sa nogom, večeras je hteo da pomogne ekipi, pomogao je tih prvih deset minuta, potom je bila preporuka medicinskog tima da se to prekine i povuče igrač sa terena. Hvala i njemu što je hteo da pomogne - ističe Željko, ali nije detaljnije opisao šta muči popularnog Smajlija.

Sa druge strane, Ognjen Jaramaz se oseća bolje, pa je i večeras bio u timu protiv Budućnosti.

Ognjen je imao veliku želju, putovao je u Kanas i želeo je da igra. Urađeni su snimci i ustanovljeno je da povreda nije velika, trenirao je... Zapravo nije to trening, nego malo bolja šetnja - naglašava Obradović.

Čuveni stručnjak kaže da je njegova ekipa loše odigrala prvu četvrtinu protiv Podgoričana, ali da je sve ostalo bilo u redu.

- Prvu četvrtinu smo odigrali veoma loše u napadu, tražili smo rešenja u prvom kontaktu sa loptom, bez želje da odigramo strpljivije i to je rezultiralo slabim napadom. Na sreću sve se promenilo u drugoj čevtrtini, igralo se strpljivije i tu se meč pratkično prelomio. Zadovoljan sam što sam ponovo koristio sve igrače, veoma je važno da svi učestvuju u igri zbog velikog broja utakmica - zaključuje Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija