• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2024

08:04

Sramota, kaznite ih, udarac po džepu... Besni i očajni navijači Partizana

Starsportphoto

Partizan

Sramota, kaznite ih, udarac po džepu... Besni i očajni navijači Partizana

Podeli vest

Besni su navijači Partizana posle poraza od Crvene zvezde u 19. kolu Evrolige (88:72).

Crno-beli su  potpuno razbijeni u duelu sa raspoloženom Crvenom zvezdom. Izabranici Janisa Sferopulosa odigrali su sjajan meč, po notama Miloša Teodosića u napadu, Fredi Gilespi bio je junak iz senke, a meč je završio sa 14 poena. U ekipi Partizana Kevin Panter je sakupio 17 poena, Kaminski i Džejms Naneli po 11, a Pi Džej Doužer 12 poena. 

Partizan je pre derbija imao skor od 10 pobeda i osam poraza, zauzimao je deveto mesto na tabeli Evrolige. Posle poraza usledio je pad na 11. mesto. Isti skor, 10 pobeda i devet poraza ima Monako, a 10 pobeda i osam poraza imaju i Valensija i Baskonija, a oni svoje mečeve tek treba da odigraju.

Trener crno-belih Željko Obradović očekivano je bio nezadovoljan posle meča.

- Crvena zvezda je bila bolja od prve sekunde i skoro do poslednje sekunde. Sasvim zasluženo su pobedili utakmicu. Ekipa Partizana igra drugu sezonu u Evroligu, a ove sezone smo dva puta pobedili Crvenu zvezdu, a podatak da smo imali dve asistencije i devet izgubljenih lopti dovoljno govori o svemu... Potpuno smo igrali bez ideje - jasan je bio Obradović nakon poraza.

Navijači Partizana su veoma razočarani i traže reakciju kluba posle očajne partije njihovog tima.

"Po džepu i trening u šest", poruka je jednog navijača.

 

 

 

 

Podsećaju "grobari" igrače Partizana kako je Novica Veličković igrao u crno-belom dresu.

"Poruka za igrače Partizana, ako želite da idete tamo gde bi trebalo da završite morate se boriti kao Novica za sveti dres. Ne možete biti srećni i zadovoljni utakmicom ako niste dres dobro natopili znojem, jer su neki isti taj dres natopili i krvlju".

 

 

 

 

 

Jasno je "grobarima" da su crno-brli odigrali loš meč.

"Sramotna igra našeg tima! Više nego zaslužena pobeda Zvezde! Ponos mi ne dozvoljava da im kažem bravo ali razvalili su nas. Ovako se ne igra ni derbi a ni bilo koja utakmica u crno-belom dresu".

 

 

 

"Kakav luzerski mentalitet oličen u ovom napadu posle kradje lopte na -9".

 

 

Ne štede navijači igrače.

"Ja ne znam stvarno sta da komentarišem od igre, kad mi ovo nismo ni igrali. Kao da nismo došli na utakmicu… Zaslužena pobeda Zvezde. Sramotan pristup i to je to sto imam da kažem. Ova četvrta četvrtina je jos veći pokazatelj da treba da budemo besni za igru u tri četvrtine".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija