• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2024

23:47

Lučić emotivan: Cela hala skandira tvoje ime... Pamtiću to zauvek! (VIDEO)

Starsportphoto©

Partizan

Lučić emotivan: Cela hala skandira tvoje ime... Pamtiću to zauvek! (VIDEO)

Podeli vest

Čudan osećaj... Znam sve te pesme i uvek su navijali za mene, objašnjava as Bajerna.

Košarkaši Partizana poraženi su večeras od Bajerna rezultatom 78:79 u meču 26. kola Evrolige. Jedan od boljih u sastavu pobedniče ekipe bio je srpski reprezentativac i nekadašnji kapiten crno-belih - Vladimir Lučić. 

- Pobediti u "Areni" je uvek velika stvar, izdržali smo dva ključna naleta Partizana i odoleli u momentima kada oni lome utakmicu. Uz šut Franciska uspeli smo da slavimo, veoma važna pobeda. Ne znam koliko će nam to značiti za plej-in i ostalo, ali za ekipu veoma bitna. Očekuje nas Kup što nam je jako važno - rekao je Vladimir Lučić. 

Bajern je meč rešio pogotkom za tri poena, a Partizan nije želeo da pravi faul. Kaznio je to Silvan Franciz i obezbedio pobedu Bavarcima. Lučić dodaje da je to drugi put ove sezone da ekipe odluče da puste napad protiv njih što oni vešto kazne. 

- Ekipe se odlučuju da brane takve situacije, tako smo dva puta uspeli da slavimo ove sezone. Dobra odbrana, ali bolji napad. Ubacio je težak šut u igri jedan na jedan. Kevin Panter nije uspeo da realizuje šut. Dva ili tri njegova šuta su tako završila u košu, moram da pogledam da li bi završila da Kaboklo nije dirao - dodao je as Bajerna. 

Spektakularan doček na startu utakmice, svi navijači skandirali su ime Vladimira Lučića. 

- Još uvek je čudno, pesme koje znam, navijanje koje je na mojoj strani... Sjajan doček sam dobio, doživeti da cela hala skandira tvoje ime... To ne doživi mnogo igrača. Pamtiće se i nakon karijere -  rekao je srpski reprezentativac. 

Nije tajna da bi navijači voleli da vide Vladimira Lučića ponovo u crno-beom dresu, a ni iskusni krilini košarkaš ne odbacuje tu mogućnost. 

- Imam ugovor još jednu godinu sa Bajernom, ako ikada bude priče o tome, a ja spreman da dam sve od sebe za Partizan, uzeću u razmatranje tu opciju - podvukao je Lučić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija