• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

18.02.2024

05:53

Navijači grme, besni su, osuli paljbu po igračima i treneru! "Zapalili" društvene mreže

Starsportphoto

Partizan

Navijači grme, besni su, osuli paljbu po igračima i treneru! "Zapalili" društvene mreže

Podeli vest

Partizan je propustio priliku da dođe do prvog trofeja u ovoj sezoni, pa su navijači ljuti.

Crno-beli nisu uspeli da savladaju Crvenu zvezdu u Kupu Radivoja Koraća. Najveći rival je slavio sa 85:79 i odbranili trofej,  pa su navijači razočarani.

"Grobarima" je ovaj poraz još teže pao jer se nadoveo na seriju loših rezultata u Evroligi, a izgubljeno je i prvo mesti na tabeli ABA lige pred plej-of. Trener Željko Obrdović je posle poraza u finalu posebno bio nezadovoljan sudijama, pa se nije libio da to i otvoreno kaže.

- Žao mi je svih ljudi koji su došli i koji vole Partizan. Znali smo šta nas čeka svake sezone kada smo dolazili u Niš. Pričamo da ova tri momka koji su sudili nisu dorasli da sude ovde. Zbog čega neiskusne sudije sude derbije između Crvene zvezde i Partizana neću da se upuštam u to. Mislim da nisu bili na potrebnom nivou - rekao je Obradović.

 

Foto: Starsportphoto©

Željko Obradović

 

Nakon meča, navijači Partizana na društvenim mrežama nisu krili nezadovoljstvo, te se nisu libili da na račun svojih košarkaša ispale žestoke kritike. Ali, nisu samo igrači bili na udaru, nego i trener.  Posebno su bili kivni na Pantera.

"Panter može da radi šta hoće, ovaj mu reč neće reći. Doužer i Naneli tanki. Ostali još tanji.  Zvezda ima mnogo, mnogo bolje domaće igrače i to je donekle presudilo", komentra je jednog navijača Partizana na društvenim mrežama.

 

 



"Panter, iako odlično prvo poluvreme, glupostima u drugom, i dalje jurca ka tome da koliko je oduševio 98 odsto grobara informacijom da ostaje u klubu krajem prošle i početkom ove sezone, tako će isto oduševljenje da bude ako na kraju ove sezone napusti ekipu... možda i veće".

 

 

 

 

 

 

 

Nisu "grobari" poštedeli ni trenera Obradovića.

"Želja mi je da se pravi Željko Obradović, onaj koji ume da vrhunski obavlja svoj posao, vrati u Partizan, a ovaj mirotvorac nesposobni na klupi, ako će da trpi da mu ovo rade sa klubom koji tobože trenira i voli, bolje da se sam skloni i prepusti kormilo pravom Željku".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ima i onih koji smatraju da nije samo Panter kriv.

"Nemojte pljuvati Pantera, čovek je hteo najbolje. Dve najbitnije lopte su iscurile iz koša. Jbg možda će sledeći put ući kada bude bilo najpotrebnije. Jednostavno naši domaći igrači su podbacili. Veliki hendikep je odsustvo Smailagića".

 

 

 

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija