• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

28.03.2024

18:43

Ledej otkrio šta se desi kada sretne "delije" u gradu! Odrastao sam u nezgodnom kraju...

Starsportphoto©

Partizan

Ledej otkrio šta se desi kada sretne "delije" u gradu! Odrastao sam u nezgodnom kraju...

Podeli vest

Košarkaš Partizana Zek Ledej pričao je o svom detinsjtvu u Dalasu, otkrio da ima sličnosti sa Beogradom, a u našoj prestonici voli da ode na mesta koja nisu baš popularna!

O svemu tome i brojnim drugim temama američki krilni centar pričao je u emisiji "Sportlight" na televiziji Sport klub, a između ostalog otkrio je i šta se desi kada na ulici sretne navijače Crvene zvezde kojima nije baš omiljen.

- Imam običaj da nasumično odem bilo gde po gradu, banem bilo kuda, ne bi ni ti (voditelj, prim. nov.) znao za to mesto. Srbi su dobar narod i ne mogu da se setim loših iskustava sa navijačima Zvezde na ulici. Volim da odem na ručak negde kada je lep dan, nekad bude dosta zahteva za slikanje, mada zavisi sve gde odeš - rekao je Ledej.

Foto: Starsportphoto

 

 

On se potom osvrnuo i na rodni Dalas.

- Moj život je lako mogao da ode u pogrešnom pravcu, ali Bog mi je pomogao. Odrastao sam u nezgodnom kraju, mada, čak i ljudi koji odrastu u dobrom kraju imaju svoja iskušenja. Okruženje u kom igram u Srbiji je slično onom u kom sam odrastao u centru Dalasa, u atmosferi sa mangupima... Imao sam razne izazove, ideš da preživiš iz dana u dan, pokušavaš da budeš bolji u odnosu na uslove. Na kraju dana, ipak si zahvalan na tome ko si i odakle - ispričao je Ledej.

Reprezentativac Azerbejdžana otkrio je i da je u početku više voleo američki fudbal.

 

 

- Moja prva ljubav bila je američki fudbal. Voleo sam da igram odbranu i obaram ljude. Onda sam pičeo sa košarkom jer sam brzo rastao i zaljubio sam se u nju. Na početku srednje škole igrao sam oba sporta, ali morao sam da se odlučim za jedan jer nisam imao novca da treniram i jedan i drugi - otkrio je Amerikanac.

Košarkaš se potom osvrnuo i na čuvenu tuču u Madridu prošle sezone u top osam fazi Evrolige, kada su crno-beli eliminisani iako su vodili 2:0 u seriji.

- To je bila suluda situacija, bio je to lud momenat. Bio je to veliki trenutak za nas i na žalost zbog te tuče se nismo plasirali na fajnal-for. Tragično je kada se setiš toga. Nesreća je da nismo mogli da imamo dva najbolja igrača u timu (Pantera i Lesora) - prisetio se Ledej.

On nije dao konkretan odgovor na pitanje da li će ostati u Partizanu.

- Moramo da sačekamo kraj sezone - poručio je Ledej.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija