• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.12.2023

16:01

Oglasila se Ana Ivanović: Evo šta je poželela pratiocima

Instagram

Showtime

Oglasila se Ana Ivanović: Evo šta je poželela pratiocima

Podeli vest

Bivša teniserka Ana Ivanović, koja vrlo često izveštava pratioce na društvenim mrežama o svojim aktivnostima, ovaj put je poželela svima srećne praznike.

Ona je godinama u braku sa bivšim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, pa se u njihovoj kući slavi i katolički i pravoslavni Božić. Svaki povod za slavlje ispoštuju, ukrase kuću, spemaju ukusna jela i uživaju za praznicima. Ovaj put se oglasila na društvenoj mreži Instagram na srpskom jeziku i svima čestitala praznike. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

"Želim svima divne novogodišnje i božićne praznike, da ih provedete u krugu porodice i sa najbližim ljudima. Sve najbolje" poručila je lepa Srpkinja.

Prethodnih dana ona je objavljivala snimke u kojima igraju igrice iz kojih e zaključuje koliko poznaju jedno drugo. Nekadašnja teniserka i uz taj snimak čestitala je Božić onima koji su slavili 25. decembra. Utisak je da su se njih dvoje dobro zabavljali tokom igrica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija