• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr

15.05.2015

11:03

NOLETOVOM BRATU STVARNO NIJE LAKO Žene ga obožavaju!

Tenis

NOLETOVOM BRATU STVARNO NIJE LAKO Žene ga obožavaju!

Podeli vest

Nemam pritisak zbog toga što sam Novakov brat, srećan sam zbog svakog uspeha koji napravi. Ja sam ličnost za sebe i imam svoj put, poručio je Đorđe Đoković

Mlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe, priprema se za nastavak sezone na hrvatskom Braču pod stalnim nadzorom trenera Nikole Pilića, kroz čiju tenisku školu je prošao i prvi teniser sveta.

Đorđe je u razgovoru za Jutarnji list poručio da ne voli da ga upoređuju sa Novakom, a nije bio raspoložen ni da odgovara na pitanja o prvog na svetu.

- Nemam pritisak što sam Novakov brat, srećan sam zbog svakog uspeha koji napravi. Ja sam ličnost za sebe i imam svoj put. Novak i Marko su u Rimu sa roditeljima, stalno se čujemo, šaljem im slike iz Bola - rekao je Đorđe.

Dodaje da je tenis oduvek u njegovu životu, da ne živi kao njegovi vršnjaci, ne izlazi po diskotekama, da mora zdravo da se hrani i trenira, ali da ne žali zbog toga.

- Kad sam odlučio da se posvetim tenisu znao sam što me čeka i svaki dan se iznova podsećam zašto igram. Ne žalim se zbog toga.

Pilić kroz smijeh dodaje da se sportista ne može i ne sme baš svega da odrekne, posebne ne lepih žena, pa je čini se dao lep savet Đorđu, koji je bez sumnje miljenik lepšeg pola.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija