• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.08.2016

08:49

(FOTO) PRVI SUSRET POSLE RIJA! Ovako se Đoković "osvetio" Del Potru!

Tenis

(FOTO) PRVI SUSRET POSLE RIJA! Ovako se Đoković "osvetio" Del Potru!

Podeli vest

Najbolji teniser svetan Novak Đoković sreo se u Njujorku sa Huanom Martinom del Potrom, koji ga je pobedio na Olimpijskim igrama

Argentinac je u prvom kolu olimpijskog turnira prekinuo Novakov san o zlatnoj medalji, i našeg asa ostavio u suzama.

Nekoliko nedelja kasnije njih dvojica su se sreli u Njujorku, pred početak Ju Es opena, i srdačno su se pozdravili i ćaskali tokom Đokovićevog treninga.

Prvi reket sveta je još jednom pokazao kakav je čovek, da je veliki i u pobedi i u porazu, za razliku od nekih svojih kolega koji ne znaju da gube.

 

 

 

 

 

FEDERER TIPUJE NA ĐOKOVIĆA: Imao je teške poraze, ali je i dalje najveći favorit na Ju Es openu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sale

pre 7 godina

Zato je Nole i izgubio jer je Delpo dobar covek i ne moze Nole da se dodatno motivise kao protiv kvarnog Mareja koji tokom celog mecha psuje, sto mu se vidi na usnama, ili nadmenog Federera koja ga gleda sa onakvim prezirom a pre svakog velikog turnira iskreira neku aferu protiv Novaka te novinari spopadaju Novaka tim povodom.

mile

pre 7 godina

Zar si stvarno ozbiljan kad si napisao takve gluposti...

caruga

pre 7 godina

kako nas nole voli da se sveti,al kad je za pare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sale

pre 7 godina

A ti, caruga, ides na posao i radiš za klikere, a ne za pare? Da, Nole je profesionalni teniser i igra tenis za pare, šta ti tu nije jasno? I što je najbolje, odlično mu ide i dobro je plaćen.n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija