• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Anel Grbović

14.09.2018

19:10

BORIO SAM SE SA SOBOM I PROTIVNIKOM! Đere: Boleo me je zglob, ali sam srećan zbog pobede!

Tenis

BORIO SAM SE SA SOBOM I PROTIVNIKOM! Đere: Boleo me je zglob, ali sam srećan zbog pobede!

Podeli vest

Teniska reprezentacija Srbije povela je protiv Indije 1:0, u borbi za plej-of Svetske grupe Dejvis kupa, pošto je Laslo Đere u Kraljevu savladao Ramkumara Ramanatana rezultatom 3:1 u setovima (3:6, 6:4, 7:6, 6:2)

Prvi meč između Lasla Đere i Ramkumara Ramanathana bio je veoma neizvestan, naš teniser izgubio je set pa su mnogi mislili da će Srbija porazom započeti takmičenje na Dejvis kupu. Zbog povrede zgloba, došlo je do pada koncentracije ali se Laslo nije predavao. U nastavku meča dobio je uzastopna tri seta i tako slavio na kraju.

Foto: A.G.

Laslo Đere

- Veliki pritisak sam osećao, veći nego kada sam debitovao u reprezentaciji u Francuskoj pred 20.000 ljudi. Borio sam se i sa sobom ali i protiv protivnika, tako je bilo u početku, ali sam zadovoljan i srećan što sam Srbiji doneo prvu pobedu ali i što sam ostvario svoju prvu pobedu u Dejvis kupu karijeri. Boleo me je zglob tokom meča, nadam se da nije ništa strašno. Napravili smo dobar korak ali posao nije završen - rekao je Đere.

Foto: A.G.

Ramkumar Ramanatan

Organizatori su očekivali više navijača, niko nije sumnjao u to da će Hala portova biti ispunjena do poslednjeg mesta ali se to nije dogodilo. Prvi takmičarski dan pratilo je nekoliko stotina navijača ali su se oni potrudili da atmosfera bude n azavidnom nivou.

Mečeve u hali sportova u Ribnici pratili su i predsednik ITF Dejvid Hagerti, predsednik TSS Mirko Petrović, gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić, biši selektor Bogdan Obradović i mnogi drugi. U istoj dvorani sutra će biti odigran dubl meč Nikola Milojević/Danilo Petrović - Šriram Baladži/Roan Bopana od 15 sati. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija