• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2019

15:15

AUUU! KAKVE REČI AGASIJA! Amerikanac ubeđen da će Đoković svet ostaviti BEZ TEKSTA!

Tenis

AUUU! KAKVE REČI AGASIJA! Amerikanac ubeđen da će Đoković svet ostaviti BEZ TEKSTA!

Podeli vest

Novak Đoković ima 15 grend slem titula, dominira godinama teniskim terenima, ali njegov bivši trener Andre Agasi ubeđen je da još uvek može da iznenadi svet

Đoković i Agasi sarađivali su manje od godinu dana, ali bilo je to dovoljno da nekadašnji američki teniser odlično upozna danas prvog tenisera sveta.

Svestan je Agasi šta Novak poseduje i da može da ispiše nove stranice "belog sporta". Kaže da će Novak sigurno preteći Rodžer Federera po broju grend slem trofeja.

- Apsolutno! On već sada ima 15 pehara. Neko bi dodao i 32 godine, ali je stvar u tome što je njegovo telo kao kod 25-godišnjaka. On je prošle godine osvojio dva grend slema, ove već jedan. Ako nastavi tim tempom, u naredne tri godine će srušiti Federerov rekord od 20 trofeja - rekao je Amerikanac, koji je u karijeri osvojio osam grend slem trofeja.

Ali, neće Đoković samo osvajati trofeje i obarati rekorde.

- Smatram da Novak može da iznenadi svet igrom koja nikada ranije nije viđena -  naveo je bivši trener prvog tenisera sveta.

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO FEDERERA! Nije očekivao Novakovu DOMINACIJU, a morao je i da PECNE Srbina!

ŠTA SE DEŠAVA S BEKEROM? Pitali su ga da li Đoković može da sruši Federera, evo ŠTA KAŽE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija