• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2020

19:10

REČ POBEDNIKA! Novak je još jednom pokazao da je veliki ČOVEK i SPORTISTA!

Tenis

REČ POBEDNIKA! Novak je još jednom pokazao da je veliki ČOVEK i SPORTISTA!

Podeli vest

Novak Đoković je u polufinalu ATP turnira u Dubaju savladao Francuza Gaela Monfisa sa 2:1 i plasirao se u finale

Đoković je istakao da je smireost u teškim trenucima odlučila pobednika danas. Takođe, nahvalio je igru Monfisa i poželeo mu mnogo sreće u nastavku karijere.

NOLE - TERMINATOR! Đoković posle EPSKOG preokreta savladao Monfisa i plasirao se u finale!

- Imao sam sreću da se vratim danas. Gael je igrao fantastično, teško ga je probiti, a danas je bio fenomenalan. Bio je sjajan! Ovaj duel bio je jedan od onih kada sam morao biti miran i čekati priliku za povratak. Promašivao sam set lopte, ali nadao sam se da ću prelomiti meč. Kasnije se Monfis povredio i nije više mogao, želim mu brz povratak, jer ako bude igrao kao danas biće jedan od najboljih igrača na svetu. Često sam bio u ovakvim situacijama da sam nadomak poraza, ali ključ je u smirenosti i disanju. Možda zvuči kao fraza, ali meni to pomaže. Što se finala tiče, Cicipas je talentovan i predstavlja novi talas u svetsom tenisu. Igra odličan tenis, u formi i biće uzbudljivo u finalu- rekao je Novak




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija