• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2020

16:32

NOVAK DOBIO RIVALA! Biće ovo još jedan trening meč za Đokovića!

Tenis

NOVAK DOBIO RIVALA! Biće ovo još jedan trening meč za Đokovića!

Podeli vest

Novak Đoković će u trećem kolu Rolan Garosa igrati protiv Danijela Galana Riverosa koji je savladao Tenisa Sandgrena u tri seta

Kolumbijac, inače 153. na svetu, pobedio je Amerikanca koji je 47. na ATP listi sa 6:2, 6:2, 6:3.  Na terenu je proveo sat i 50 minuta.

Srbinu, koji je u drugom kolu počistio Ričardasa Berankisa, i Kolumbijcu ovo će biti prvi međusobni meč u karijeri. Reviresa, koji ima 24 godine, sada se prvi put u karijeri plasirao u treće koliko nekog grend slema. Najboji plasman u karijeri mu je 140. mesto.

Foto: AP photo/tanjug

Grigor Dimitrov


Bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se u treće kolo Rolan Garosa u Parizu, pošto je pobedio 102. igrača sveta Slovaka Andreja Martina posle tri seta, 6:4, 7:6, 6:1

Dimitrov, 20. igrač sveta, pobedio je posle dva sata i 15 minuta. On je pet puta oduzeo servis Martinu, koji je napravio dva brejka.

Dimitrov će u trećem kolu igrati protiv boljeg iz duela Kanadjanina Denisa Šapovalova i Španca Roberta Karbalesa Baene.

U trećem kolu je i Rus Karen Hačanov, pobedom protiv Čeha Jiržija Veselija 6:1, 6:7, 7:6, 7:6On će igrati protiv Čileanca Kristijana Garina, koji je pobedio Australijanca Marka Polmansa sa 6:7, 6:2, 7:6, 6:4.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija