• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2020

10:14

DA LI JE ON NORMALAN! Pa zar nakon svega!? Sramotna IZJAVA!

Tenis

DA LI JE ON NORMALAN! Pa zar nakon svega!? Sramotna IZJAVA!

Podeli vest

Britanski teniser Endi Marej, napravio je paralelu između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala

Marej je, zvuči neverovatno, istakao da je Nadal mentalno jači od Novaka:

Foto: ap photo

- Ako gledamo karijeru kao celinu, svaki meč na svakom turniru u karijeri... Recimo, prošle nedelje govorilo smo o tome u kakvom je Novak mentalno stanju, kako se oseća – za to nikada nismo zabrinuti kada je o Rafi reč. I nikada nisam zabrinut kada je o Nadalu reč, nikada ne mislim da će njemu biti problem motivacija ili mentalni aspekt igre. Zato bih pre odabrao Rafu kao mentalno jačeg igrača- dodao je Mari za britanske medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Brta

pre 3 godine

Možda je i u pravu. Rafa nikada ne bi odustao od turnira kao Novak u Beču.

sloba

pre 3 godine

Ko je taj endi lici mi na THE END!!!- nas Novak je mnogo Dobar covek i misli naravno da su i drugi tako dobri ljudi, to kobojagi da mu je kvazi dobar drug nema tu drugog nego da je mnogo zavidan ,pohlepan sto je nas Nole vise napredovao nego on sam.pozdrav nasem Noletu mnogo zdravlja i da se pazi od takvih prijatelja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59