• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2021

10:13

SRPKINJI NAJVEĆA KAZNA U ISTORIJI VIMBLDONA! Krstina Mladenović mora da iskešira 7.500 dolara!

tanjug/ap

Tenis

SRPKINJI NAJVEĆA KAZNA U ISTORIJI VIMBLDONA! Krstina Mladenović mora da iskešira 7.500 dolara!

Podeli vest

Francuska teniserka srpskog porekla Kristina Mladenović kažnjena je novčanom kaznom koja je najveća u istoriji Vimbldona

Nakon poraza Kristina Mladenović i njena porodica želeli su što pre da napuste kompleks. Hteli su to da urade samo , što ove godine nije dozvoljeno.

Neko od članova porodice francuske teniserke bio je nervotan što mora da čeka organizovan prevoz kako bi napustili Vimbldon, došlo je do verbalnog napada, a moralo je da reagije i obezbeđenje.

Teniserka je kažnjena sa  7.500 američkih dolara, najveća u istoriji turnira. Dosadašnji rekorder bio je Nik Kirjos koji je za dva incidenta platio 5.500 dolara.

Kristina je u dublu igrala u paru sa Mađaricom Timeom Baboš. Iako je ovaj tandem imao dobre rezultate u prošlosti, sada su već u prvoj rundi elimisane od Zarine Dijas i Arine Rodionove (6:1, 6:2).

Ona je i takmičenje u singlu okončala u prvom kolu, poražena je od Elene Ribakine (6:4, 6:0).

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15