• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2021

08:10

NESTVARNI SRBIN OBORIO FEDEREROV REKORD! Nebo je granica za Novaka!

Tanjug

Tenis

NESTVARNI SRBIN OBORIO FEDEREROV REKORD! Nebo je granica za Novaka!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Italijana Matea Beretinija 3-1 (5:7, 6:2, 6:2, 6:3) i plasirao se u polufinale US Opena, gde ga čeka Aleksandar Zverev! Ovom pobedom Đoković je oborio još jedan rekord Rodžera Federera

Fenomenalni Srbin je postao sinonim za uspeh!

Novak Đoković je postao igrač sa najviše pobeda nad Top 10 igračima u istoriji tenisa. Savladavši Matea Beretinija, došao je do 224. pobede nad Top 10 igračima.

Foto: Tanjug

 

Trteba napomenuti da Đoković ima 101 poraz.Prestigao je Rodžera Federera na večnoj listi, koji je ostvario 223 pobede i ima 123 poraza.

Foto: Reuters

 

Rafael Nadal ima 178 pobeda i 99 poraza!

Sada Đokovića ćeka duel sa Aleksandrom Zverevim, kojem želi da se osveti jer ga je sprečio da se dočepa zlata na Olimpijskim igrama!

Ukoliko pobedi Nemca i protivnika u finalu US Opena, pašće još jedan rekord, a biće ispisana istorija...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija