• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2021

08:15

Novak MORA da ispuni JEDAN OD DVA USLOVA! Oglasio se direktor, pričao je sa Đokovićem!

Tenis

Novak MORA da ispuni JEDAN OD DVA USLOVA! Oglasio se direktor, pričao je sa Đokovićem!

Podeli vest

Prvi čovek Australijan opena Kreg Tili kaže da Novak Đoković želi da igra u Melburnu, ali ističe da i dalje ne zna da li je vakcinisan ili ne

Status prvog tenisera sveta Novaka Đokovića mesecima je u prvom planu. Niko ne zna da li je Novak vakcinisan, što je uslov učešća na prvom grend slemu u sezoni. 

Tili je poručio da će vrlo malo igrača i osoblja koji nisu vakcinisani biti deo grend slema u Melburnu nakon što im bude odobreno medicinsko izuzeće.  

Tili kaže da je tokom minulog vikenda razgovarao sa Novakom Đokovićem, ali zbog protokola o privatnosti ne zna da li je Srbin tražio izuzeće. To niko nikada neće saznati, ukoliko Novak ne odluči drugačije. Pitanje je da li će Đoković pristati na ova uslovaljavanja.

Foto: reuters

Kreg Tili



- Ako Novak bude učestvovao na Australijan openu ili će biti vakcinisan ili će imati medicinsko izuzeće. To je njegov izbor, želi da sve bude privatno, što bi svako uradio. Nećemo ga terati  niti tražiti da otkrije - istakao je direktor turnira. 

Otkrio je da za teniserke i tensierke koji dobiju medicinsko izuzeće neće važiti karantin, nego će morati samo da urade test kada stignu u Australiju. Potom će morati da se izoluju sve dok ne stigne negativan rezultat.

- Svako ko dođe biće vakcinisan dok će mali procenat imati medicinsko izuzeće - rekao je Tili i dodao:

Foto: Tanjug/AP

 

- Svaki igrač, navijač ili član osoblja na Australijan openu biće ili vakcinisan ili će mu biti odobreno medicinsko izuzeće - poručio je direktor AO, koji veruje da će na grend slemu igrati Rafael Nadal iako je posle egzibicije u Abu Dabiju bio pozitivan na kovid.

Australijan open igra se od 17. do 30. januara, a Novak Đoković juri deseti trofej u Melburnu i rekordni 21. grend slem u karijeri. Nadal i Federer bi ostali na 20.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzionerj

pre 2 godine

Nije mi jasno zašto Nole krije dali je vakcinisan ili ne. Nadam se da je vakcinisan jer je on pametan dečko. To bi mnogo značilo za Srbiju da bi se veći broj vakcinisao. On je isuvišen voljen, naročito u Srbiji te mu nije potrebno dodatno afirmisanje. Nole ako nisi vakcinisan, vakciniši se. Sve najbolje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija