• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2022

09:09

NOVAK NA UDARU MESECIMA, A SPREMA SE HAOS! Monfis se povukao sa turnira zbog zdravstvenih problema!

reuters

Tenis

NOVAK NA UDARU MESECIMA, A SPREMA SE HAOS! Monfis se povukao sa turnira zbog zdravstvenih problema!

Podeli vest

Francuski teniser Gael Monfis odlučio je da se privremeno povuče iz tenisa zbog zdravstvenih problema

Trenutno 25. igrač sveta na iznenađenje mnogih  odlučio je da otkaže učešće na nekoliko turnira.

- Želim da objavim vesti povodom mog skorašnjeg povlačenja sa turnira. Trpim mali zdravstveni problem (verovatno zbog treće doze vakcine). Posle saveta lekara, odlučio sam da uzmem neko vreme da se odmorim. Nažalost, neću moći da igram na Dejvis kupu sledeće nedelje. Nadam se da ću moći da se vratim za turnire u Sjedinjenim Američkim Državama - napisao je Monfis.

Nakon ove poruke se oglasio još jednom kako bi poručio da "ne žali što se vakcinisao i da bi svako trebalo da radi šta želi".

- Ova objava je bila samo najnovija informacija mog trenutnog zdravstvenog stanja sa mojih poslednjih nedelja rada. Posle nekoliko testova, doktori su postavili hipotezi o potencijalnoj prirodi mog stanja. Uzroci su ostali nejasni i ni doktori nisu mogli da mi kažu zbog čega je to tako. Moj cilj je da ostanem transparentan prema vama i da ne promovišem antivaksersku propagandu - poručio je Francuz.

Foto: Tanjug

Gael Monfis

Žeremi Šardi, 138. igrač sveta, nije igrao od US Opena prošle sezone zbog zdravstvenih reakcija za koje se sumnja da su reakcija na vakcinu za koronavirus.

- Otkad sam primio vakcinu, imam problem. Imao sam seriju muka - odjednom ne mogu da treniram, ne mogu da igram - rekao je Šardi septembra 2021. godine, a preneo AFP.

Šardi je primio vakcinu između US Opena i Olimpijskih igara, a otkrio je da je imao bolove u čitavom telu kada god bi naporno trenirao.

Foto: Tanjug/AP

 

- Sada sam već bio kod dva doktora, uradio sam neke testove da bih znao šta mi je. Najvažnija stvar mi je da vodim računa o sebi. Preferiram da uzmem više vremena da bih se starao o sebi i bio siguran da u budućnosti neću imati problema, pre nego da se što pre vratim na teren i potencijalno nastavim sa istim zdravstvenim problemima - objasnio je tada Žeremi Šardi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija