• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2022

08:25

ISPLIVALA AFERA O KOJOJ CEO SVET PRIČA! Nevaljali Nadal sa Šakirom varao devojku!

printscreen

Tenis

ISPLIVALA AFERA O KOJOJ CEO SVET PRIČA! Nevaljali Nadal sa Šakirom varao devojku!

Podeli vest

Rafael Nadal je u centru pažnje, ali ne zbog Ju Es opena i tenisa, nego navodne afere sa Šakirom

Svetski mediji bruje o navodnoj vezi Nadala i Šakire.  Španski novinar Žordi Martin otkrio je da su navodno teniser Rafael Nadal i pevačica Šakira bili u vatrenoj aferi 2009. godine, o čemu se inače već godinama šuška. 

Šakira i Nadal u vezi

Inače, u to vreme je Nadal bio u vezi sa sadašnjom suprugom Ćiskom, sa kojim inače čeka dete. Sve je počelo tokom snimanja spota za pesmu "Gypsy", gde su Rafa i Šakira imali nekoliko intimnih scena. Bilo je držanja za ruke, zagrljaja, čak i poljubaca... Navodno su se tada zbližili i počeli da se zabavljaju, a Martin nije otkrilo koliko je to sve trajalo.

Interesantno je i da je Šakira u romansu sa Pikeom uplovila upravo posle snimanja spota za pesmu Vaka Vaka, koja je bila himna Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine. Ljubav su pitom krunisali brakom, a razveli se nakon 11 godina, nakon što je fudbaler prevario pevačicu sa mlađom devojkom.

Foto: printscreen

Šakira i Nadal

Nadal je inače trenutno na US openu, juri 23. grend slem titulu i prvo mesto na ATP listi. Njegov prvi rival je Rinki Hiđikata iz Australije, a taj meč na programu je u noći između utorka i srede.Neće mu biti lako, pošto je sada u centru pažnje svetskih medija, sve zanima njegova afera sa Šakirom i da li je prevao Ćisku. Takođe, Nadalova supruga hitno je primljena u bolnicu, u 31. nedelji trudnoće. 

Foto: printscreen

 

ekari u privatnoj klinici u Palma de Majorki Ćisku trenutno drže pod nadzorom kako bi se izbegle komplikacije. Prema preporuci lekara Ćiska koja je u poodmakloj trudnoći trebalo bi da bude operisana po hitnom postupku. Na kliniku je primljena u ponedeljak, a uz nju su roditelji, kao i Nadalova sestra, Maribel, inače njena najbolja prijateljica.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Billy

pre 1 godinu

Pa kako je prevario ženu nastupajuci u spotu Sakire.

Mito

pre 1 godinu

Šakira, kako si mogla sa tim iskompleksiranim, totalno isfrustriranim, nabildovanim i verovatno nadrogiranim tipom, koji pre serviranja dodirne dupe, j..a, oba uha, nos i više ne znam šta, postrojava flašice pored sedišta, i prekoraćuje vreme serviranja u 90% slučajeva, a kada gubi i 100%. Mislim da sam postavio glupo pitanje, pošto si ti do ovih zaključaka, došla odavno i zato nisi sa njim. Šakira ipak si ti dama.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija