• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2022

23:30

KRAJ JE BLIZU! Vavrinka o penziji, a dotakao se NADALA I FEDERERA!

Reuters

Tenis

KRAJ JE BLIZU! Vavrinka o penziji, a dotakao se NADALA I FEDERERA!

Podeli vest

Stan Vavrinka je već u prvom kolu završio takmičenja na US Openu.

Predao je meč Korentanu Muteu iz Francuske pri rezultatu 4:6, 6:7 (7), tako da se sezona razočaranja nastavila.

Posle više od godinu dana pauze, Švajcarac je nedavno počeo da igra, ali očigledno je da ne uspeva da se vrati na nekadašnji nivo.

Posle meča je priznao da je svestan da se kraj karijere bliži.

"Bližim se kraju karijere. To je sigurno. Bio sam povređen duže od godinu dana. Trebalo je dosta da prođe da bih se osećao malo bolje što se tiče tenisa. I dalje volim ovu igru i želim da se takmičim nego št pre o prestanem da igram. Volim ovo što radim, ali će mi trebati i neki rezultati, jer ne možete samo da idete od turnira do turnira i da gubite. Ipak, vidim da polako igram sve bolje, čak iako ne pobeđujem, znam da ću uskoro i to činiti, to je sigurno", kaže Vavrinka.

Foto: Reuters

Stan Vavrinka

Osvrnuo se i na Rafaela Nadala, koji je pokazao da se i u tridesetim može i dalje igrati i pobeđivati na najvišem nivou.

"To što je Rafa uradio ove godine i u celoj karijeri, uzbudljivo je gledati sa strane teniskog navijača. On je različita liga, uvek je bio i biće. Uzbudljivo je gledati ga kako se takmiči i na vrhuncu igre mnogo godina", poručio je.

Na opasku da se i Rodžer Federer uskoro vraća, šampion US Opena iz 2016. godine je rekao da on svima mnogo nedostaje.

"Predugo sve to traje bez njega, tako da se nadam da će se uskoro vratiti. Naravno da nam svima nedostaje, navijačima, turnirima, igračima, svi želimo da ga vidimo kako igra", zaključio je Vavrinka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija