• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2023

13:11

POZNATO KADA ĐOKOVIĆ IGRA FINALE! Nole mora HITNO da se oporavi, nema mnogo vremena za odmor!

Reuters

Tenis

POZNATO KADA ĐOKOVIĆ IGRA FINALE! Nole mora HITNO da se oporavi, nema mnogo vremena za odmor!

Podeli vest

Srpski teniski as Novak Đoković savladao je sa 2:0 Danila Medvedeva na turniru u Adelejdu, a u finalu ga čeka Sebastijan Korda

U prvom polufinalu u Adelejdu sastali su se Sebastijan Korda i Jošihito Nišioka.Trijumf i plasman u finale ostvario je američki teniser, pošto mu je Japanac predao meč početkom drugog seta.

Nakon ovog meča snage su odmerili Novak Đoković i Danil Medvedev, a Srbin je obezbedio trijumf, nakon što je zabrinuo sve kada je napustio teren zbog povrede!

Foto: Reuters

 

Finalni meč igra se u nedelju u 8:30 po našem vremenu, pa Novak neće imati baš mnogo vremena za oporavak!

Svi se nadaju da nije ništa ozbiljno u pitanju i da će naš as opravdati ulogu favorita i na najbolji način dočekati Austalijan open!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija