• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2023

10:42

NAJVEĆI ŠOUMEN U SVETU SPORTA! Pogledajte šta je sve Đoković radio u Melburnu! PUBLIKA U TRANSU! (VIDEO)

Tanjug/AP

Tenis

NAJVEĆI ŠOUMEN U SVETU SPORTA! Pogledajte šta je sve Đoković radio u Melburnu! PUBLIKA U TRANSU! (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković i Nik Kirjos igrali su egzibicioni meč na Rod Lejver Areni kao zagrevanje za Australijan open i prosto "oduvali" publiku

Opravdali su Novak Đoković i Nik Kirjos očekivanja, a možda ih čak i premašili! Publika je uživala, a uživali su i teniseri. Na kraju nikome nije bilo ni važno što je Australijanac svalio 2:1!

Bilo je svega! Fenomenalnih poteza, peckanja, igranja, nerviranja, aplauza...

Nik nije mogao bez udaraca kroz noge i uobičajenih komentara (ovog puta šaljivih), Nole bez interakcije sa publikom i igranja, a kada su im se u dublu poridružili prvo teniseri u kolicima, a kasnije mališani, nastao je pravi spektakl!

Treba istaći da je u jednom momentu Nole prišao momku u publici i uatražio mu savet, koji je poslušao, ali i da je mahao devojčici koja ga je dozivala sa tribina! 

Divno je što je Nole naišao na podršku u Melburnu, a ostaje da se vidi kako će sve to izgledati kada startuje Australijan open! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija