• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2023

12:14

ČUVENI TRENER UPOZORAVA NOVAKA POSLE KATASTROFE U MONAKU! Svi su zabrinuti za Đokovića, evo šta kaže stručnjak!

reuters

Tenis

ČUVENI TRENER UPOZORAVA NOVAKA POSLE KATASTROFE U MONAKU! Svi su zabrinuti za Đokovića, evo šta kaže stručnjak!

Podeli vest

Novak Đoković je loše počeo sezonu na šljaci, eliminisan je u trećem kolu mastersa u Monte Karlu, ali Patrik Muratoglu, francuski trenerski stručnjak, ne brine za prvog tenisera sveta.

Godinama se prvi teniser sveta muči u Monaku, svi su očekivali da bi ove godine mogao da dođe do trofeja, ali ga je iznenadio Italijan Lorenco Muzeti. 

Foto: reuters

Patrik Muratoglu

Postoji i bojazan da je obnovio povredu desnog lakta, koji je operisao pre pet godina. Srpski teniser je meč počeo sa bandažom preko desnog lakta, koji je operisao 2018. godine. Legendarni Nikola Pilić, nekadašnji teniser i trener, smatra da povreda nije ozbiljnija i da eventualni problem sa laktom nije uzrok Novakove neočekivano rane eliminacije u Monaku.

Takođe, čuveni teniski trener Patrik Muratoglu kaže da ovo nije ništa neuobičajeno, te da nije zabrinut za Novaka Đokovića pred nastavaka sezone i Rolan Garos.

Foto: REUTERS/Eric Gaillard

 

Misli da je pauza zbog neigranja u Americi ostavila traga.

- Nisam na njegovom mestu, ne znam kako trenira, ali kad znaš da nemaš turnir dva meseca, nije lako ići na trening svaki dan. Njegov trenutni nivo igre je uglavnom posledica njegovog odsustva u Indijan Velsu i Majamiju. Oporavak nije lak, ali uopšte ne sumnjam u njegov nivo na grend slemovima - kazao je Muratoglu.

Foto: reuters

 

Francuz ističe da je konkurencija u vidu mladih igrača pretnja za Srbina.

- I mladi sve više napreduju. Jedina opasnost je da mladi igrači sve više napreduju. Nisam zabrinut za njega, prošao je kroz isto prošle godine - poručio je Muratoglu.

Priliku da popravi utisak, Novak Đoković će imati u Banjaluci gde će igrati na turniru Srpska open od 17. do 23. aprila. Slobodan je u prvom kolu, dok ga u drugom čeka bolji iz duela Stana Vavrinke i Luka Van Eša.

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vrana

pre 1 godinu

Izgubio pa sta sada? Veca je steta kada nasi fudbaleri gube na SP od jedne Svajcarske koji je tim pola siptarska.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija