• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2023

23:31

Šok! Bivša šampionka Vimbldona povećala grudi, a ovo je njena najnovija poruka za frajere! (FOTO)

Instagram/Sofya Zhuk

Tenis

Šok! Bivša šampionka Vimbldona povećala grudi, a ovo je njena najnovija poruka za frajere! (FOTO)

Podeli vest

Bivša šampionka Vimbldona u juniorskoj kategoriji, Sofija Žuk, povećala je grudi, a ima i profil na "Onlyfansu"

Sofija ima 23 godine, a vrlo rano se povukla iz tenisa zbog čestih povreda. Već tri godine ne igra, a proslavila se osvajanjem juniorskog Vimbldona sa samo 15 godina.

 

 

Bila je jedna od najtalentovanijih teniserki, upoređivali su je sa Marijom Šarapovom, ali sudbina je htela da ostavi reket, da bi nakon toga počela sve više da se bavi modelingom, i da objavljuje atraktivne fotografije na društvenim mrežama.

 

 

- Momci, trenutak koji ste svi čekali konačno je stigao. Biće mnogo zanimljivog materijala - rekla je atraktivna Ruskinja i dodala da fanovi ipak ne bi trebalo da očekuju njene skroz obnažene fotografije.

 

 

Žukova je imala solidnu seniorsku teniserku karijeru, a najbolji plasman na WTA listi bio je 116. mesto iz decembra 2018. godine.

Od tenisa je zaradila 400.000 dolara.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija