• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2023

20:40

Međedović posle dva sata borbe izborio polufinale Majorke!

Starsportphoto

Tenis

Međedović posle dva sata borbe izborio polufinale Majorke!

Podeli vest

Srpski teniser Hamad Međedović (20) savladao je Italijana Matiju Belućija 2-0 (7:5, 7:6), i tako izborio plasman u polufinale čelendžer turnira na Majorci.

Bilo je potrebno dva sata neizvesne borbe i čak sedam brejkova kako bi mladi srpski teniser "slomio" sjajnog Belućija.

Prvi set je započeo dobro po Međedovića pošto je, relativno lako, stigao do prednosti od 4:2. Ubrzo se potpuno u meč vratio Italijan, a kao ključni detalj pokazalo se oduzimanje servisa rivalu u poslednjem gemu. 

Foto: Starsportphoto

Hamad Međedović

Drugi set je znatno bolje započeo Belući, a Hamad je "jurio" zaostatak. Uspeo je da pristigne prednost Italijana i da dođe do šanse da meč privede kraju na svoj servis, ali nije uspeo. 

Morao je da "sačeka" tajbrejk u kojem je potpuno "slomio" rivala, dozvolivši mu samo tri poena.

Turnir na egzotičnom španskom ostrvu ima nagradni fond od 73 hiljade evra, a protivnik Međedoviću u borbi za finale biće bolji iz duela Španca Danijela Rinkona i Francuza Antoana Eskofijea.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija