• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2023

12:08

Vraća se Nadal, hoće Đokoviću da pomrsi račune!

Tanjug

Tenis

Vraća se Nadal, hoće Đokoviću da pomrsi račune!

Podeli vest

Rafael Nadal bi mogao da se vrati na teren početkom naredne godine na Australijan openu, rekao je stric španskog tenisera Toni Nadal.

Rafael Nadal je van terena od januara, pošto je povredio mišić leve noge na Australijan openu. On je poslednji meč odigrao 18. januara u drugom kolu prvog grend slema u sezoni, kada je posle tri seta poražen od američkog igrača Mekenzija Mekdonalda.

Pokušavao je Španac da se što pre oporavi, kako bi se vratio na teren, ali je morao na operaciju kuka početkom juna, pa je odlučio da napravi višemesečnu pauzu. Tada je najavio da će se vratiti 2024. godine, koja će biti njegova poslednja sezona u karijeri.

Oporavak posle operacije prolazi dobro, u Melburnu bismo mogli da ga vidimo na terenu, a ne sumnjamo da želi da pomrsi račune Novaku Đokoviću koji ima 24 grend slema, dok je Rafa na 22.

- Rafa je dobro, oporavlja se. Oporavak ide po planu i za sada nema nikakvih problema. Rafa trenira na terenima svoje akademije na Majorci i čeka početak naredne sezone. Ukoliko sve bude kako smo planirali i ne dođe do nekih nepredviđenih okolnosti, on bi trebalo da se vrati na teren na Australijan openu 2024. godine. To je njegova želja - istakao je Toni Nadal.

Foto: Tanjug

Rafael Nadal

 

Rafael Nadal je u karijeri osvojio 22 grend slem titule, a cilj mu je da igra na Olimpijskim igrama u Parizu. Mesecima se spekuliše da će zbog njega biti promenjena pravila.  S obzirom na trenutna pravila Rafa ne može da igra na Olimpijskim igrama u Parizu jer nije igrao za reprezentaciju Španije na poslednja dva Dejvis kup susreta. Ali, vrlo je moguće da će zbog Rafe da uslede promene, kako bi mogao da igra na najvećoj svetskoj sportskoj smotri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!
Politika

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!

Nakon što je premijer Crne Gore Milojko Spajić potvrdio da će zvanična Podgorica u Generalnoj skupštini UN glasati za Rezoluciju o Srebrenici, predsednik crnogorskog parlamenta Andrija Mandić je najavio da će politički predstavnici srpskog naroda predložiti usvajanje Rezolucoje o genocidu u Jasenovcu i izrazio očekivanje da će ona biti usvojena.

09.05.2024

16:05

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!
Politika

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojima se predviđa da građani koji su promenili prebivalište u poslednjih 11 meseci ne mogu da glasaju na novoj adresi, zakazana je za petak, 10. maj u 14 sati.To će, kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije, biti prva od pet tačaka dnevnog reda, a predlog dopuna tog Zakona podnelo je 37 poslanika.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija