• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

31.03.2024

14:00

Pojavila se Rafina fotka! Navijači zabezeknuti, šta mu se desilo? (FOTO)

EPAIMAGES

Tenis

Pojavila se Rafina fotka! Navijači zabezeknuti, šta mu se desilo? (FOTO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavile su se najnovije fotografije Rafaela Nadala, koje su zabrinule navijače.

Španac je planirao da se na teren vrati početkom godine, ali oporavak od povrede nakon operacije kuka koju je imao letos, ne ide kako je planirao. Morao je da odustane od Australijan opena, Indijan Velsa i Majamija, pa se sad priprema na sezonu na šljaci.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija na kojoj pozira sa mladim fanovima. Jedan detalj nije promakao navijačima - Rafina kosa. Deluje da Španac gubi kosu i da je situacija baš ozbiljna.

 

 

 

 

Nadalovi navijači su zabrinuti: "Šta de dešava Rafi", "Neka mi neko ovo objasni", "Da li je ovo realno", "Mislim da je radio transplantaciju, ali zašto ovako izgleda", smao su neki komnetari zabrinutih fanova španskog tenisera.

 

 

 

 

Iako je najavio da će igrati na omiljenoj podlozi i mastersu u Monte Karlu, nije Rafa siguran da li će biti spreman za turnire na sljaci.

Prvi cilj je da pokušam da se takmičim i idem iz dana u dan. Daću sve od sebe da pokušam da počnem sezonu na šljaci, što je moj cilj, radim na tome i trudim se, ali od sada šta može da se desi... Ne usuđujem se više da kažem bilo šta jer je u poslednje vreme teško da ja dam prognoze. Nažalost, tako je - rekao je Nadal nedavno.

Španac je konstantno u trenažnost procesu.

- Nije bitno da li sam optimista ili ne, ja sam realan. Prošlo je godinu i po ili dve otkako je nemoguće da se takmičim, zbog čega je prvi cilj je da pokušam da se takmičim i idem iz dana u dan - dodaje on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina
Hronika

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina

Bojana Belivuk i Tanja Miljković, supruge vođa ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, našle su se i same na optuženičkoj klupi zbog sumnje da su prale pare koje su njihovi muževi zaradili kriminalnim aktivnostima, a na do sada održanim suđenjima njih dve su iznosile odbranu i govorile o poreklu imovine koja je u njihovom vlasništvu.

02.05.2024

08:23

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija