• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2023

10:56

Snimak koji je obišao planetu! Novakov potez o kom se priča (VIDEO)

EPA Images

Tenis

Snimak koji je obišao planetu! Novakov potez o kom se priča (VIDEO)

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković posle osvajanja Ju-es opena ispunio je san najmlađim navijačama, a a društvenim mrežama pojavio se video snimak koji je ekspresno obišao planetu.

Bez obzira na to koliko je umoran, da li je pobedio ili izgubio, Novaku Đokoviću su fanovi na prvom mestu, posebno kada se radi o deci. Tako je bilo i nakon finala Ju-Es opena.

Novak Đoković je u Njujorku osvojio 24. grend slem, pobedio je u finalu Danila Medvedeva posle skoro tri i po sata igre (6:3, 7:6, 6:3), potom je usledila ceremonija dodele pehara, pa se družio i sa navijačima, delio autograme... Mnogo obaveza ga je čekalo nakon dve izuzetno naporne nedelje, ali je sve radio sa osmehom na licu. Ništa mu nije bilo teško.

Našao je vremena i ispunio želju mladim navijačima koji su ga čekali ispred svlačionice. Na društvenim mrežama pojavio se video koji je oduševio sve ljubitelje tenisa.

- Dajte mi patike i dve majice - rekao je Novak ljudima iz svog tima, a dečak i devojčica su u neverici gledali šta se dešava.

Foto: printscreen

 

 

Klinci za uspomenu dobili fotografiju sa najboljim teniserom ikada, čovekom koji je osvojio 24 grend slema, a njihovoj sreći nije bilo kraja kada su dobili Novakove majice i autogram, dok je dečak na poklon dobio i patike. 

Pogledajte! Dečak i devojčica ovaj gest prvog tenisera sveta nikada neće zaboraviti!

 

 

 

 

 

Nole je pre nekoliko dana obelodanio prioritete do kraja godine. Sada ga čeka duža pauza, pošto je naredni turnir na kom će igrati masters u Parizu, koji počinje tek za šest nedelja - od 28. oktobra do 5. novembra. Prošle jeseni u finalu je izgubio od Holgera Runea posle velike borbe u tri seta, pa će sad braniti 600 ATP poena. To će ujedno biti i prvi sledeći turnir na kojem će Đoković igrati, kako za sada stoje stvari. Nakon Francuske, on će od 12. do 19. novembra igrati na Završnom mastersu u Torinu, gde će braniti titulu i 1.500 bodova, a potom će u Malagi igrati za Srbiju na završnici Dejvis kupa, od 21. do 26. novembra.Novak će imati sjajnu šansu da zaokruži jednu od najuspešnijih godina u karijeri, tokom koje je osvojio Australijan open, Rolan Garos, JU-Es Open, a igrao je i finale Vimbldona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija