• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2023

13:01

Nadal morao da bira, pa izabrao Novaka! Evo u čemu je Srbin najbolji za Španca!

profimedia

Tenis

Nadal morao da bira, pa izabrao Novaka! Evo u čemu je Srbin najbolji za Španca!

Podeli vest

Proslavljeni španski teniser Rafael Nadal sastavio je savršenog tenisera koristeći pojedinačne segmente iz igre drugih igrača, a u jednom je izabrao najvećeg rivala Novaka Đokovića.

Ljubitelji navijača širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju Rafin povratak na teren, jer nisu imali priliku da ga gledaju od prošlogodišnjeg prvog grend slema u sezoni u Melburnu.

Španski as je u međuvremenu dobio zadatak da u šest stavki izabere isto toliko različitih tenisera za koje smatra da su najbolji u određenom segmentu.

Naime, Nadal je Novaka Đokovića izabrao u kategoriji namenjenoj igraču sa najboljim bekhendom. Sa druge strane, treći član velike trojke Rodžer Federer prema Rafinom mišljenju ima najbolji forhend.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Odlučio se Rafael da na listu stavi i zemljaka Karlosa Alkaraza i to kada je reč o fizičkoj spremi. Iako mladi teniser kojeg smatraju Nadalovim naslednikom nije uvek sjajan na tom polju, stariji kolega ne misli tako.

 

 

 

Na Nadalovoj listi su se našla još dva "penzionera". Nije zaboravio prekaljeni as Radeka Štepaneka na voleju i Iva Karlovića na servisu.

Nije zaobišao ni sebe, pa je rekao da smatra da je teniser sa najboljim mentalitetom. 

Podsetimo, vratiće se slavni Španac na teren u Brizbejnu, koji se igra se od 31. decembra do 7. januara i poslednja je priprema pred početak Australijan opena, koji se igra od 14. do 28. januara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija