• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2023

09:15

Rodžer će izgoreti, Novak priznao celom svetu šta se desilo u Londonu! Rafa ga nervirao

Shutterstock

Tenis

Rodžer će izgoreti, Novak priznao celom svetu šta se desilo u Londonu! Rafa ga nervirao

Podeli vest

Novak Đoković je u intervju za CBS pričao o Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu i otkrio nešto što nismo znali.

Džon Verthajm, voditelj emisije "60 minuta" konstatovao je da Novak Đoković nekada pobedi jer je bio bolji, moćniji, a nekada jer je samo mentalno bio bolji. Naš teniser se onda prisetio meča sa Rodžerom Federerom u finalu Vimbldona 2019. godine koji je imao dve meč lopte. Ali, Novak je slavio 7:6(5), 1:6, 7:6(4), 4:6, 13:12(3). 

Novak je priznao da je Federer bio bolji od njega, ali je on dobijao važnije poene i na kraju je podigao trofej.

- To se onaj maraton, epski meč sa Rodžerom. Imao je dve meč-lopte na svoj servis, pobedio sam ga 13:12 u poslednjem setu. Svi setovi koje sam dobio bili su u taj-brejku, tako da ukupno, kada pogledate statistiku, bio je bolji teniser u svakom aspektu. Ali, ja sam dobio meč. I to vam govori da i dalje možete da pobedite ako birate trenutke u kojima ste na vrhuncu i igrate najbolje kada je najvažnije - ispričao je smeh Nole , a dok Rodžeru sigurno izlazi para na uši posle ovih reči.

 

Foto: printscreen/CBS

Novak Đoković

 

 

 

Sa druge strane, priznao je i da se na početku karijere plašio mečeva sa Nadalom i Federerom. Ali, kasnije je shvatio kakve igrice igrajku, posebno Španac. 

 

Foto: Reuters

Rodžer Federer, Rafal Nadal i Novak Đoković

 

- Igrao sam sa Nadalom na Rolan Garosu i jako smo blizu u svlačionici. Trudimo se da damo jedan drugom prostora, ali tada svlačionica i nije baš nije velika.  Nadal skače po svlačionici, kao što to radi i pred meč, trči pored tebe, čujem muziku koju sluša na slušalice... To me je baš iznerviralo. Na početku karijere nisam shvatao da je to deo scenarija. To je znalo da me zastraši, ali me je isto tako motivisalo da i sam radim neke stvari i pokažem da sam sprema. Da sam spreman za bitku, za rat - jasan je bio srpski teniser.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija