• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2024

03:32

Francuz pali vatru pred polufinale: Novaku je samopouzdanje nisko, poraz od Sinera mu je u mislima!

EPA-EFE/MAST IRHAM

Tenis

Francuz pali vatru pred polufinale: Novaku je samopouzdanje nisko, poraz od Sinera mu je u mislima!

Podeli vest

Tako ga je pobedio dva puta, zreo je da to ponovi, smatra Arno Klemon.

Nešto više od sat vremena deli nas od epskog spektakla u polufinalu Australijan opena u kom se sastaju Novak Đoković i Janik Siner. Dvojica tenisera su nam tokom 2023. godine priuštili pregršt uzbudljivih mečeva zbog čega navijači očekuju pravi teniski rat u Melburnu ovog jutra. 

Uoči starta turnira Novak Đoković označen je kao glavni favorit, a malo ko je verovao da iko može da ugrozi status srpskog tenisera. Jedan od onih koji su sumnjali u prvog reketa sveta je i Arno Klemon, slavni francuski teniser. 

Klemon je ostao pri svom stavu nekoliko sati pred polufinalni okršaj Đokovića i Sinera budući da ulogu favorita na "Rod Lejver Areni" daje italijanskom teniseru. 

- Možemo da zamislimo meč koji bi zaista mogao da potraje, izvanredan meč. Znamo da nije isto pobediti Novaka u dva i u tri dobijena seta. Ali kada dođete do odlučujućeg seta, samopouzdanje može biti na niskom nivou. Tako ga je pobedio dva puta nedavno, sveže mu je u mislima, zna kako to da uradi, zna kako je igrao. Sada to mora da ponovi i mislim da je zreo da to uradi - rekao je Klemon. 

Foto: Reuters

 

Nekadašnji francuski teniser jasno je aludirao na pobedu Janika Sinera protiv Novaka Đokovića u polufinalu Dejvis kupa. Tada je Italijan slavio sa 2:1, bila je to njegova druga pobeda protiv najboljeg tenisera svih vremena. Sa druge strane, Đoković je četiri puta slavio protiv Sinera. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija