• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.08.2023

15:37

Ove ulice će biti zatvorene tokom radova! Evo kuda će se kretati gradski prevoz!

Tanjug/Vladimir Šporčić

Beograd

Ove ulice će biti zatvorene tokom radova! Evo kuda će se kretati gradski prevoz!

Podeli vest

Radovi, koji podrazumevaju potpuno zatvaranje desne kolovozne trake Ulice Savske i izmene gradskog prevoza u smeru ka Sajmu, izvodiće se u utorak i sredu, 22. i 23. avgusta, od 17 do 5 časova.

Tokom izvođenja radova u Savskoj ulici (opština Savski venac), na delu od rampe za uključenje na most Gazela ka Novom Beogradu do polukružnog okretanja iz Bulevara vojvode Mišića ka Sajmu, kao i na samom prstenu na rampi za polukružno okretanje iz Bulevara vojvode Mišića doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Zbog toga će vozila javnog prevoza u smeru ka mostu Gazela saobraćati na sledeći način:

Autobusi na liniji 36 će u smeru ka Mostaru saobraćati ulicama Nemanjinom, Balkanskom, Gavrila Principa, Mihaila Bogićevića, Karađorđevom, Zemunskim putem, Bulevarom Vudroa Vilsona, Ulicom Nikolaja Kravcova, Savskom, Savskim trgom, Nemanjinom, Kneza Miloša, preko Mostara, Bulevarom vojvode Putnika i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Na liniji 46, vozila će u smeru ka Mirijevu saobraćati od terminusa "Beograd na vodi" Bulevarom Vudroa Vilsona, Ulicom Nikolaja Kravcova, Savskom, Savskim trgom, Nemanjinom, Kneza Miloša, preko Mostara, Ulicom Franše d’Eperea i dalje redovnom trasom, dok će u smeru ka gradu saobraćati redovno.

Kako je navedeno, vozila na linijama 51 i 511 će u smeru ka Sajmu saobraćati od terminusa "Beograd na vodi" Bulevarom Vudroa Vilsona, Bulevarom vojvode Mišića i dalje redovno, dok će u smeru ka gradu saobraćati redovnom trasom. Autobusi na liniji 51N će u smeru ka Mostaru ići sledećim ulicama: Nemanjinom, Balkanskom, Gavrila Principa, Mihaila Bogićevića, Karađorđevom, Zemunskim putem, Bulevarom Vudroa Vilsona, Bulevarom vojvode Mišića i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Vozila sa linija 601 i 860I će u smeru ka Surčinu saobraćati od terminusa "Beograd na vodi", odnosno od BAS-a Bulevarom Vudroa Vilsona, Ulicom Nikolaja Kravcova, Savskom i dalje redovno, dok će u smeru ka gradu saobraćati redovnom trasom.

Autobuske linije prema Barajevu, Lazarevcu i Obrenovcu će u smeru ka Sajmu saobraćati od BAS-a Bulevarom Vudroa Vilsona, Bulevarom vojvode Mišića i dalje redovno, dok će u smeru ka gradu saobraćati redovnom trasom. Prema Sopotu i Mladenovcu, vozila javnog prevoza će u smeru ka Autokomandi saobraćati od BAS-a Bulevarom Vudroa Vilsona, Ulicom Nikolaja Kravcova, Savskom, Savskim trgom, Nemanjinom, Kneza Miloša, preko Mostara, Ulice Franše d’Eperea i dalje redovno, dok će u smeru ka gradu saobraćati redovnom trasom, navodi se u saopštenju Sekreterijata za javni prevoz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set