• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Toppress

03.11.2020

10:12

STRUJNI UDAR U TOPOLI: Grade se trafostanice, jača lokalna elektro mreža mreža, NOVAC OBEZBEĐEN OD INVESTICIJA

Vesti

STRUJNI UDAR U TOPOLI: Grade se trafostanice, jača lokalna elektro mreža mreža, NOVAC OBEZBEĐEN OD INVESTICIJA

Podeli vest

Predsednik opštine Topola Igor Petrović, napisao je na svom fejsbuk profilu da su završeni radovi na mreži niskog napona u selu Junkovac, kraj Jorguša.

On je najavio radove u još nekoliko sela i naglasio da će se u sledećoj godini uraditi dve trafo-stanice u opštini Topola.

- Ukupna vrednost radova je tri i po miliona dinara. Sledeći radovi su na izgradnji mreže niskog napona u Belosavcima, Gornji kraj. Startuju radovi tokom sledeće nedelje. U planu je da se radi i deo Gornji kraj 2, takođe u Belosavcima. Što se tiče niskonaponske mreže u Šumama, završen je proračun i čekamo građevinsku dozvolu iz Kraljeva.

- Već u ovoj godini pokrenuli smo aktivnosti oko trafo stanice u Natalincima. Situacija je kompletno snimljena. Plan je da u sledećoj godini izgradimo dve trafo-stanice i to u Natalincima i Belosavcima. Napominjem da ćemo i u 2021. godini imati investicija na nekoliko mreža niskog napona u mnogim krajevima opštine“, napisao je na fejsbuk profilu Igor Petrović, predsednik opštine Topola.

Foto: TopPres

 

On ističe da je cilj poboljšanje kompletne energetske mreže u opštini Topola, koja je prema njegovim rečima sada u lošem stanju.

- Svi ovi radovi i kompletna investicija ne opterećuju budžet Opštine Topola. Dakle, ni jedan jedini dinar iz lokalnog budžeta nećemo kao samouprava potrošiti. Premašili smo 100.000.000 dinara investicija za samo dva meseca vršenja vlasti u Topoli, a da ni dinar nismo odvojili iz našeg budžeta - tvrdi prvi čovek opštine Topola.

On je najavio radove na javnoj rasveti u narednih mesec dana na sledećim lokacijama:

– Svetlić, Sarića kraj

– Žabare, Uroševića kraj

– Kloka , u dva kraja

– Belosavci, Zovljak

– Šatornja, Prokića kraj.

- U prošlom periodu, platili smo takse u oktobru za zahteve koji su predati pre našeg dolaska u opštinu i pustili smo javnu rasvetu u dva kraja: Trnava – Vrlaja i Junkovac – Tanaskovići - kaže Petrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set