• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 3,2,1, Srbija

13.12.2022

15:51

3,2,1-SRBIJA: Pokrećemo turizam u Srbiji kao niko nikad pre!

321 Srbija promo

Vesti

3,2,1-SRBIJA: Pokrećemo turizam u Srbiji kao niko nikad pre!

Podeli vest

Domaćim i stranim gostima pokazaćemo Niš, Čačak, Temerin, pokazaćemo im sve ono lepo u Pančevu, Valjevu, Kraljevu, u Pirotu, Kraguje donećemo svaki deo Srbije na dlanu upakovan tako da se svaki potencijalni gost iz bilo kog kraja sveta zaljubi u našu zemlju i pre nego što u nju zakorači.

Udruženje "3,2,1-Srbija!" u saradnji sa najvišim državnim insistucijama i uz njihovu otvorenu podršku uveliko radi na tome da turistička sezona u Srbiji traje svih dvanaest meseci u godini.

- Obići ćemo svaki pedalj zemlje, a naš tim sastavljen od vrhunskih stručnjaka koji su karijere posvetili razvoju turizma, savetovaće se sa lokalnim samoupravama kako bi se maksimalno iskoristili turistički i privredni potencijali svake regije pojedinačno, a sve u skladu na nacionalnom strategijom za razvoj turizma.

Foto: 321 Srbija promo

 

Medijski ćemo, kako u zemlji, tako i u inostranstvu kroz sve raspoložive mehanizme, ispromovisati sve delove naše zemlje. Napravićemo promotivni materijal svakog dela Srbije, ali ne mehanički kao što to inače danas rade!

Mi želimo da izazovemo ponos i suze radosnice svih onih koji vide naše promotivne filmove. Želimo da ljudi budu ponosni na sve što kao zemlja imamo jer zaista imamo čime da se ponosimo. Naše baze foto i video materijala biće otvorene i na raspolaganju svim državnim insitucijama koje se bave turstičkim i privrednim temama kao i medijskim kućama i to bez ikakve nadoknade.

Foto: 321 Srbija promo

 

Portal udruženja "3,2,1-Srbija!" će biti lansiran 20. decembra, a u prvoj fazi koja traje 24 meseca, predstaviće Srbiju na unikatan način, kažu iz udruženja "3,2,1,- Srbija!", a sledi i televizijski kanal sa originalnim promotivnim sadržajima.

Foto: 321 Srbija promo

 

Projekat od nacionalnog značaja "3,2,1-Srbija!" zvanično je pokrenut protekle nedelje i to prijemom koji je organizovan u beogradskom hotelu Hajat. Ceremoniji su prisustvovale brojne visoke zvanice iz zemlje i inostranstva, diplomate, najtrofejniji sportisti, ugledni privrednici i javne ličnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

LANSIRAN NAJVEĆI MEDIJSKI PROJEKAT O TURIZMU U SRBIJI! Nagrađeni Vučić, Dačić, Đoković…
Srbija

LANSIRAN NAJVEĆI MEDIJSKI PROJEKAT O TURIZMU U SRBIJI! Nagrađeni Vučić, Dačić, Đoković…

“Projekat "Srbija"od nacionalnog značaja je, budući da ima jedinstven i važan cilj, a to je da turistička sezona u Srbiji traje cele godine - 12 meseci, i meni je zaista čast što u domenu mog posla kroz diplomatiju promovišem turističku ponudu naše prelepe zemlje. Moramo da uradimo mnogo više u promovisanju, jer imamo najveće bogatstvo, a to je Srbija. Prošao sam ceo svet, nigde nema lepše zemlje od Srbije. Ono što Srbiju razlikuje od drugih jeste gostoprimstvo, toplina, druželjubivost. Oni u svetu ne znaju šta je to. Zato, ko god hoće da nauči šta znači život sa dobrim ljudima, neka dođe u Srbiju!” Izjavio je potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

06.12.2022

14:03

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set