• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. N.

31.08.2023

07:10

Bebi bum u Lazarevcu! Za dva meseca rođeno 92 mališana! Od opštine svakoj bebi kolica!

GO Lazarevac

Vesti

Bebi bum u Lazarevcu! Za dva meseca rođeno 92 mališana! Od opštine svakoj bebi kolica!

Podeli vest

Ovog leta i to samo tokom juna i jula u opštini Lazarevac rođeno je 92 bebe! Svaka od njih dobila je na poklon od opštine prva kolica...

Od početka godine dodeljeno je 304 kolica, a juče je upriličena peta svečana dodela poklona. Predsednik opštine Bojan Stević sa članom opštinskog Veća Zoranom Živanovićem lično je čestitao roditeljima i pozvao ih da se prijave i za dodelu besplatnih auto-sedišta. 

- Ovo je peti put od početka godine da smo se okupili povodom ove lepe akcije koju sada već tradicionalno organizuje naša opština. Voleo bih da svaki naredni put podelimo što veći broj kolica - rekao je Stević. 

Stević je podsetio da deca imaju obezbeđen besplatan boravak u vrtiću, a đaci i osnovnih i srednjih škola besplatne udžbenike za predstojeću školsku godinu.

Tokom prošle godine, podsetimo, opština je dodelila oko 560 kolica i 500 auto-sedišta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set