• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V. N.

02.01.2024

16:15

Urnebesna lutrija u selu kod Bojnika! Osvojio nagradu, a nije smeo da je preuzme!

Foto : jugmedia

Vesti

Urnebesna lutrija u selu kod Bojnika! Osvojio nagradu, a nije smeo da je preuzme!

Podeli vest

Stefan Đorić, vlasnik prodavnice u selu Kacabać u opštini Bojnik poslednjih desetak godina za Novu godinu tokom tradicionalnog druženja organizuje i lutriju! Fond nagrada je ove godine zaista bio zanimljiv, toliko da se za jednu, verovatno, od sramote niko nije javio!

Kao i uvek, finalna tačka večeri kada se meštani okupe da uz čašicu i muziku nazdrave da isprate staru godinu, bilo je izvlačenje nagrada!

U organizaciji vlasnika lokalne prodavnice pripremljeno je pedesetak nagrada, a srećke za lutriju su, kako piše portal Jugmedia, uzeli i meštani iz okolnih sela iz Donjeg Konjuvca i Pridvorice pa i iz Bojnika.

Foto: jugmedia.rs

Lutrija je bila vrhunac večeri u Kacabaću

- Cena srećke se godinama nije menjala, jer na ovaj način pokušavamo da bude što zanimljivije i da učestvuje što više ljudi. Svaka od nagrada vredi puno više od cene srećke ali to je manje važno, koliko da nam bude zanimljivo i da nastavimo tradiciju - ispričao je Stefan.

A na spisku pored ostalog i televizor, mikrotalasna pećnica, pribor za kuhinju, gajba piva, pa i higijenski ulošci!

Komplet činija za kuhinju otišao je u Donje Konjuvce, gajba Niškog piva izmamila je žestoke uzdahe a kutija Boni uložaka smeh i dobitnika koji se nije javio! 

Najveće iznenađenje je bilo pri izvlačenju i najvrednijih nagrada na samom kraju: dve su otišle u iste ruke!

Foto: jugmedia.rs

Minja osvojio čak dve nagrade

Minja, nekadašnji radnik "Jugekspresa", osvojio je najpre kuhinjsku indukcionu ploču a potom i smart televizor!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set