• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. N.

22.11.2023

15:13

Gost na slavi popio 27 piva! Domaćin se hvatao za glavu...

Društvene mreže/shutterstock

Vesti

Gost na slavi popio 27 piva! Domaćin se hvatao za glavu...

Podeli vest

Gostima se zalogaji ne broje, ali na to koliko mogu da popiju, domaćini bi trebalo da obrate pažnju. Tako je jedan iz okoline Žitorađe, za Aranđelovdan ostao bez piva jer je samo jedan gost popio tačno 27 komada!

Ovaj događaj se ceo dan prepričava u prodavnici topličkog sela Lukomir, pa se čak i domaćin šalio na svoj račun, ali je ipak zamolio da ne objavljujemo njegove "generalije".  

- Slava je dan kad se svi okupljamo, gostimo i pričamo. Ne daj bože da sam ikad zažalio to što se pojede i popije, znaju me ljudi - krsti se i kune domaćin, ali, kaže, "u zemlju je hteo da propadne kad mu nestade piva". 

- Ama kupio sam ja, k`o i svake godine, sve kako treba. Nego dođe nam nov zet iz Niš! Dobar dečko, veseljak, al` dobro može da potegne! Da je živ i zdrav! Važno je da nije nezgodan - otkriva nam. 

Foto: Freepik.com

 

Hvali svoju domaćicu, koja je, nabraja, spremila razne slavske đakonije, a on je lično obezbedio i jagnje i prase. 

- Ma sve redno! Sve je bilo lepo! I zet je lepo ručkao, pije pivo, a kad mu se otvori klapna - treće, peto, osmo...ama više nisam obraćao pažnju! Zapevasmo, kad u neko doba viče me žena: pali kola, kaže, nema više pivo! Kako be, nema? I ja sam se malo zapio, a ona kaže: zet popi poslednje, 27 komada! Ete, ona zna - prepričava nam smejući se, ali dodaje da je reč o "malom pivu". 

- Pa kude ću sad kupujem pivo usred noći, a ne ide da kažem: nema više! Žena vidim uzela telefon, zove komšiju što drži prodavnicu, posla dete da donese...Vraćam se u sobu, kad - sestra iz Niš ustala, ustao i zet, krenuli kući! Dobro se drže. On dobro podnosi piće, a ona vidim nije ljuta - do detalja opisuje kraj slave

Za njima su krenuli i ostali gosti. Svi su bili zadovoljni, a domaćin, kaže, najviše! 

- Sedosmo posle žena i ja. Lele, umal` da se obrukamo! - smeje se.     

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set