• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B. I.

15.02.2024

10:00

Najneobičniji par u Užicu pravi svadbu na proleće! Mišel i Vuk čekaju i bebu! Ovo ime su planirali da joj daju

Privatna arhiva

Vesti

Najneobičniji par u Užicu pravi svadbu na proleće! Mišel i Vuk čekaju i bebu! Ovo ime su planirali da joj daju

Podeli vest

Poznati užički učesnik kvizova, psiholog Vuk Ristović od svoje verenice Mišel se ne odvaja i gde god se pojave, privlače pažnju. Njegov nastup u jednom kvizu bio je tako inspirativan za nju pa je prvi korak napravila ona...

Mišel mu je najpre porukom putem društvene mreže čestitala, a onda je usledilo dopisivanje, susreti, a potom i ljubav.

Na leto očekuju bebu, a venčanje su zakazali za maj! 

- Svadbu organizujemo u Užicu i biće u našem stilu, neobična! Biće gudača a za prvi ples izabrali smo Greensleeves, za koju se veruje, da je Henri VIII napisao Ani Bolen - otkriva Vuk. 

Mišel, naime, obožava lik ove engleske kraljice.

Ona je njena omiljena istorijska ličnost, o njoj zna toliko sitnica, kao i o Engleskoj u vreme dinastije Tjudor.

Oko vrata nosi ogrlicu sa slovom "B" istu kao što je nosila Ana Bolen, a Vuk svoju buduću suprugu u najkraćem opisuje "kao da je izašla iz srednjovekovnog romana".

- I kad sam je upoznao, video sam da je posebna. Imali smo razne testove na početku veze. Šesti sastanak smo imali na grobu Vlade Divljana koga je ona, takođe, volela. Odmah na početku veze dogovorili smo se da zapisujemo svaki naš susret, i tako danas, kada živimo zajedno, zapisujemo utiske o svakom našem danu - priča Vuk.

 

Od poklona koje su jedno drugom darivali od knjiga, enciklopedija, odeće, parfema napravili su posebno mesto u stanu koji su nazvali Oltar ljubavi. 

Putovanja su im zajednička strast i planiraju da obiđu sve nezavisne države na svetu, odakle će, kao i do sada, na Jutjub kanalu "Psiho Vuk - Put oko sveta" objavljivati video sadržaje iz zemalja koje posete.

Tako su zacrtali da posle svadbe posete Pariz i London. 

- Voleli bismo da medeni mesec provedemo putujući kroz Afriku, Južnu Ameriku, Pacifička ostrva...Do sada nam je najlepše bilo u Italiji, kada sam zaprosio Mišel ispred Krivog tornja u Pizi - kaže Vuk.

Za bebu su, ukoliko bude devojčica, čvrsto rešili da se zove Luna Čarna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set