• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.06.2020

21:18

NEMCI ZABRANILI SRBIMA ULAZAK U ZEMLJU! Berlin pozvao i svoje građane da ne idu nikud iz "dojčlanda", AKO JE ZA UTEHU NISMO SAMI!

Vesti

NEMCI ZABRANILI SRBIMA ULAZAK U ZEMLJU! Berlin pozvao i svoje građane da ne idu nikud iz "dojčlanda", AKO JE ZA UTEHU NISMO SAMI!

Podeli vest

Nemačka planira da produži do 31. avgusta zabranu dolaska građana zemalja koje nisu članice Evropske unije, izjavili su neimenovani izvori iz nemačke vlade

Oni su dodali da Berlin savetuje svojim državljanima da ne idu na krstarenja zbog posebnih rizika od korona virusa.

Kako je rečeno Rojtersu, očekuje se da će kabinet usvojiti sutra tu odluku.

NE POSTOJI ZABRANA! Generalni sekretar UN progovorio o protestima širom planete!

Nemačka je spremna da ukine zabranu putovanja za države članice Evropske unije i Veliku Britaniju, Island, Norvešku, Lihtenštajn i Švajcarsku od 15. juna ukoliko ne bude zabrana ulaska u te zemlje i obimnih restriktivnih mera.

Nemački ministar inostranih poslova Hajko Mas prošle sedmice je pozvao Nemce da ne putuju u Britaniju sve dok je tamo na snazi 14-dnevni karantin za turiste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija