• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

19.07.2020

22:01

DOK EU U BRISELU POKUŠAVA DA SE UHVATI ZA SLAMKU SPASA, HOLANDIJA NAPADA MAĐARSKU! Orban: Ne znam zašto me njihov premijer mrzi i šta ima protiv moje zemlje!

Vesti

DOK EU U BRISELU POKUŠAVA DA SE UHVATI ZA SLAMKU SPASA, HOLANDIJA NAPADA MAĐARSKU! Orban: Ne znam zašto me njihov premijer mrzi i šta ima protiv moje zemlje!

Podeli vest

Mađarski premijer Viktor Orban optužio je danas holandskog kolegu Marka Rutea za zastoj na samitu EU, na kojem lideri već treći dan pokušavaju da postignu sporazum o planu privrednog oporavka Unije pogođene pandemijom koronavirusa

- Ne znam iz kojeg ličnog razloga holandski premijer mrzi mene ili Mađarsku, ali preoštro napada - rekao je Orban novinarima u Briselu.

On je naveo da ne voli da svaljuje krivicu ni na koga, ali smatra da će Holandija biti pravi krivac ako EU ne postigne dogovor na samitu.

"VRTLOG, A NE SAMIT"! Štampa o sastanku lidera EU: Dogovor saveznika ili SUKOB NEPRIJATELJA?SUDBINSKI SAMIT EU U BRISELU! Teški pregovori o izlasku iz korona krize, velike nesuglasice oko budžeta! (FOTO/VIDEO)

Foto: Reuters

Orban je rekao da je holandski premijer jasno stavio da znanja da Mađarska, zato što "po njegovom mišljenju ne poštuje vladavinu prava, mora da bude kažnjena finansijski", prenosi MTI.

Ruteovu poziciju Orban je nazvao "neprihvatljivom", navodeći da nijedna odluka nije doneta po pitanju vladavine prava u Mađarkoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija