• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

21.07.2020

18:22

DOĐI U ČEČENIJU, OVDE JE MNOGO LEPO! Kadirov ne brine za američke sankcije, POSLAO ZANIMLJIVU PORUKU POMPEU!

Vesti

DOĐI U ČEČENIJU, OVDE JE MNOGO LEPO! Kadirov ne brine za američke sankcije, POSLAO ZANIMLJIVU PORUKU POMPEU!

Podeli vest

Reagujući na nove sankcije koje je američki Stejt department uveo protiv njega zbog navodnih kršenja ljudskih prava u Čečeniji, lider te ruske republike Ramzan Kadirov pozvao je državnog sekretara SAD Majka Pompea u svoje rodno selo na razgovor o tome ko zapravo krši ljudska prava

- Kao što znate, uvršten sam na još jednu listu ljudi pod sankcijama. Očigledno, Amerikanci ih imaju mnogo. Toliko sam se uplašio da sam se vratio u svoje rodno selo Benoj. Pompeo, dođi ovamo, ovde je veoma lepo. Da vidimo ko krši koja prava - izjavio je Kadirov.

Odluku o uvođenju novih, viznih sankcija protiv Kadirova, Stejt department je saopštio juče, a doneta je u skladu sa zakonom koji omogućava izricanje zabrane ulaska u SAD stranim državljanima koje američke vlasti smatraju odgovornim za kršenje ljudskih prava.

NAKON VREĐANJA ZETA I ĆERKE, ERDOGAN ODLUČIO: Usvaja se novi zakon o jačoj kontroli društvenih mreža!

Osim Kadirova, sankcijama su obuhvaćene njegova supruga i dve ćerke.

Kadirov je sankcije nazvao bezuspešnim pokušajem unošenja razdora u njegovu porodicu, i pozvao zvaničnike Stejt dipartmenta da dođu u Čečeniju i sami se uvere u stepen podrške koju on uživa među tamošnjim stanovništvom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miro

pre 3 godine

Americke sankcije, drzava im na korak od gradjanskog rata a oni uvode sankcije. Farsa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija