• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

27.08.2020

08:34

BAJDEN SE DROGIRA?! Tramp želi test na doping pre debate sa protivkandidatom

Vesti

BAJDEN SE DROGIRA?! Tramp želi test na doping pre debate sa protivkandidatom

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će zatražiti test na doping pre debate sa Džom Bajdenom, jer ima sumnje u vezi sa zdravljem svog protivkandidata iz redova demokrata

Ne iznoseći dokaze za tu tvrdnju, Tramp je u razgovoru za "Vašingtom egzemajner" rekao da ga je zaintrigiralo naglo poboljšanje u nastupima Bajdena (77) u debatama na predizbornim skupovima demokrata, piše BBC.

BAJDEN JE PEDOFIL? Tramp šokiro snimkom koji je danas objavio na Tviteru!

(VIDEO)TEŽAK UDARAC ZA TRAMPA! Uzdanica predsednika napušta Belu kuću dva meseca pre izbora

Tramp je izrazio čuđenje zbog uspeha Bajdena u poslednjoj debati sa Bernijem Sandersom u martu.

Foto: AP/Photo

"Posmatrao sam ga u debatama sa svim tim ljudima. Ne znam kako je mogao biti nekompetentan, a protiv Bernija je bio OK", rekao je Tramp.

Sadašnji američki predsednik je u jesen 2016. godine takođe rekao da je njegova tadašnja protivkandidatkinja iz demokrata Hilari Klinton možda na drogama.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija