• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.08.2020

12:47

CRNE PROGNOZE ANGELE MERKEL! Tek nas očekuje NAJGORI PERIOD KORONAVIRUSA!

Vesti

CRNE PROGNOZE ANGELE MERKEL! Tek nas očekuje NAJGORI PERIOD KORONAVIRUSA!

Podeli vest

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da će se pandemija korona virusa verovatno pogoršati narednih meseci i da će u tim okolnostima prioritet njene vlade biti pružanje pomoći društvu u celini, pre svega deci, kao i ekonomiji

- Vlada će činiti sve da naša deca ne budu gubitnici pandemije. Škole i vrtići treba da budu najvažnije pitanje - rekla je Merkel na konferenciji za novinare, prenosi Rojters.

Vlada će, dodala je, takođe raditi na održanju ekonomske aktivnost ili njenom restartovanju tamo gde ona još uvek stagnira zbog pandemije, kao i na očuvanju radnih mesta.

ŠVAJCARSKI INSTITUT POTVRDIO! Hrvatska testira najmanje u Evropi, SRBIJA NAJVIŠE!

ŠEF KABINETA VIKTORA ORBANA U KARANTINU! Mađarska u četvrtak registrovala najviše slučaja koronavirusa od aprila!

Treći prioritet bio bi podsticanje duha socijalne solidarnosti jer pandemija pogađa neke ljude, poput starijih ili porodica sa niskim primanjima, teže od drugih.

Nemačka je u proteklom periodu uspela da zadrži broj slučajeva zaraze i smrtnosti od Kovida-19 na realtivno niskom nivou u poređenju s nekim drugim velikim evropskim zemljama.

Međutim, broj novih dnevnih infekcija raste od početka jula i ubrzao se poslednjih nedelja, napominje Rojters.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 3 godine

Najgore ce biti posle vakcinacije kad se preko iste unese nosilac za jos smrtonosniju pandemiju koja sledi i plam da se zbrise 80% populacije, to vam je verovatmo smesno dok se ne desi ili ne daj boze teorija zavere, daj boze da jeste.

Glas razuma

pre 3 godine

Kad vidim nju kao da vidim smrt. Ta žena nas mrzi više nego iko i sve nam radi iza leđa.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17