• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

28.03.2020

19:59

KARLEUŠA IZAZVALA ESTRADU, ČAK I KIJU KOCKAR! Postavila VRELI SNIMAK sa terase - RUKAMA DIŽE ZADNJICU! (VIDEO)

Live TV

KARLEUŠA IZAZVALA ESTRADU, ČAK I KIJU KOCKAR! Postavila VRELI SNIMAK sa terase - RUKAMA DIŽE ZADNJICU! (VIDEO)

Podeli vest

Đuska i pokazue svoje telo

Karleuša je odlučila da svoje verne fanove obraduje na društvenoj mreži instagram i podelila vreli snimak.

Međutim Jelena je i iskoristila priliku da promoviše svoju novu pesmu koja uskoro teba da izađe. Numera  "La Bomba" za koju je  uradila u duetu sa brazilskim muzičarem Pablom Vitarom.

Ono što je svima zapao za oko jeste da je Jelena svoje bliske koleginice izazvala da pokažu svoje plesačko umeće uz numeru "La Bomba".

Da vas vidim - napisala je Jelena i izavala koleginice Natašu Bekvalac, Jelenu Rozgu, Daru Bubamaru, Dragana Mirković, Severinu, Editu Aradinović, Indi Aradinović Kiju Kockar i mnoge druge.

BONUS VIDEO:

ĐORĐE DAVID SE OGLASIO IZ BOLNICE: Užasno se osećam, kašljem i bole me pluća (Video)

DALILA I DEJAN DRAGOJEVIĆ IZAŠLI NA VEČERU USRED KARANTINA! A tek da vidite šta su poručili! (Video)

DARA BUBAMARA U IZOLACIJI! Rešila da se zategne! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

Rodila si se samo za kkkķkkkkkkk sestro ali u sve rupe

ŠOK! SVAKIH 17 MINUTA UMRE JEDAN NJUJORČANIN! Tramp će ovaj grad staviti u karantin, poslao je i OGROMAN BROD BOLNICU! Lekari kukaju, zaraženo je 52.318 ljudi!
Planeta

ŠOK! SVAKIH 17 MINUTA UMRE JEDAN NJUJORČANIN! Tramp će ovaj grad staviti u karantin, poslao je i OGROMAN BROD BOLNICU! Lekari kukaju, zaraženo je 52.318 ljudi!

Njujork je najveće žarište koronavirusa u Sjedinjenim Američkim Državama. Zaraženo je 52.318 ljudi, što je skoro polovina svih zabeleženih slučajeva u Americi. Preminule su 728 osobe, a predsednik Tramp razmišlja da uvede karantin. Lekari se suočavaju sa nedostatkom zaštitne opreme. U petak je u gradu preminulo oko 85 ljudi, što znači da u proseku jedan Njujorčanin umre svakih 17 minuta.

28.03.2020

19:46

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija