• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.06.2023

14:58

"Kada me neko mnogo čašćava, ja vraćam bakšiš"! Kudra otkrio kada gostima kaže "dosta", ovo još niste čuli!

Marko Đoković

Live TV

"Kada me neko mnogo čašćava, ja vraćam bakšiš"! Kudra otkrio kada gostima kaže "dosta", ovo još niste čuli!

Podeli vest

Pevač Saša Lazarević Kudra je u našem "Info jutru" kod voditelja Milija Čolića otkrio da, iako je praksa da se u kafani muzičarima daje bakšiš, on ipak ima granicu.

Kudra peva u kafani već dugi niz godina, ali se do skoro nije posvećivao solističkoj karijeri.

- Radio sam sa dosta eminentnih likova sa naše estrade, ali sam stalno imao druge prioritete. Poreklom sam sa Kosova i ovde sam došao trbuhom za kruhom. Došlo je vreme da sada malo više poradim na karijeri - rekao je Saša na početku gostovanja u jutarnjem programu televizije Informer, pa objasnio zašto se ponekad desi da "podvuče crtu" i počne gostima da vraća bakšiš:

Foto: Marko Đoković

 

- Kada neko dolazi često, prevazilazi se taj osećaj pevač-gost. Družimo se. Ne prođe neko veče da mi ne pošaljemo piće gostima i oni nama. Prošlo je vreme kada stojiš celo veče pored jednog stola.

Pevač je otkrio koliko je najviše bakšiša dobio za jednu pesmu.

- Dok sam pevao "Nedelju" dečko mi je tokom trajanja pesme dao novac, hteo sam da mu vratim. Bilo je jedno 160. 000 dinara. Celo veče je posmatrao, pratio i čekao taj svoj minut - rekao je Saša i otkrio da postoji razlika između tužnih i veselih pesama:

- Više novca se daje na tužne pesme. Ne samo kod nas. Čovek kad tuguje to ga malo više pokrene. 

Više o njegovoj karijeri i bogatom iskustvu u kafani možete saznati u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija