• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2023

12:54

Pomozimo ponosu Pančeva! Porodica Novakov ima čak devetoro dece i treba im dom! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Pomozimo ponosu Pančeva! Porodica Novakov ima čak devetoro dece i treba im dom! (VIDEO)

Podeli vest

Koji su sve izazovi i kako izgleda imati mnogobrojnu porodicu, kao i kako možemo da im pomognemo, odgovaraju nam u novom Info danu familija Novakov koja ima čak je jedanaest članova, a od toga devetoro čine deca i Nikolina Đujić iz Fondacije "Humana Srca".

Otac devetoro dece Miloš Novakov  poručuje da je najbitnije je da se ljudi vole, paze i brinu jedni za druge, ma koliko god dece imali, kao i da je teško imati veliku porodicu, ali da se borbom i trudom sve postiže.

- Iskrenost, poverenje rad i trud su zaslužnu što danas imamo ovoliku porodicu i svakog dana se vrednim radom borim za moju porodicu. Najbitnije je da se volimo pazimo i brinemo jedni za druge, ma koliko god dece imali. Teško je imati mnogobrojnu porodicu, ali smatram da u ovim teškim vremenima treba ostati složan - istakao je Miloš Novakov.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Marisela i Miloš Novakov

 

Marisela Novakov majka devetoro dece govori o tome da je teško biti majka devetoro dece i da nema mnogo vremena za nju zbog mnogobrojne porodice, ali da je osećaj jako lep.

- Teško je biti majka devetoro dece, ali je osećaj jako lep. Ne planiramo više dece jer smatram da ih imamo dovoljno. Nemam baš mnogo vremena za sebe zbog mnogobrojne porodice, jer sve sama radim zato što mi je majka preminula nedavno - kazala je Marisela Novakov.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Porodica Novakov

 

Nikolina Đujić iz Fondacije "Humana Srca" kaže da se fondacija uvek se trudi da pomogne svim ugroženim porodicama i da apeluje na sve ljude iz Pančeva, da ako izdaju neku stambenu jedinicu da se jave porodici i fondaciji da bi ta porodica živela tu.

Uvek se trudimo da pomognemo svim porodicama i pružimo sve što je u našoj moći da svi ugroženi imaju krov nad glavom. Apelujem na sve ljude u Pančevu, da ako izdaju neku kuću ili stan, da se jave našoj fondaciji ili porodici koja bi tu živela, jer oni nemaju adekvatne uslove za život - objasnila je Đujić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Nikolina Đujić

 

Robert Novakov jedini dečak u porodici kaže da bi voleo da ima brata, ali da mu je drago što ima mnogobrojnu porodicu.

- Malo mi je teško što nemam brata da bih se igrao sa njim, ali volim moje sestre i volim što imam ovoliku porodicu - rekao je Robert Novakov.

Celu emisiju, gde možete da saznate kako da pomognete ovoj porodici, pogledajte u videu koji se nalazi ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Udarno! FIFA  drakonski kaznila crno-bele!
Partizan

Udarno! FIFA drakonski kaznila crno-bele!

Zbog neizimirenog dugovanja prema nekadašnjem igraču Takumi Asanu, Međunarodna fudbalska unija (FIFA) kaznila je Partizan sa zabranom registrovanja novih igrača u naredna tri prelazna roka!

01.06.2024

12:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31