• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2023

10:59

Priština krila uzrok pogibije srpskih heroja! Radoičićev advokat: Milan neće biti u pritvoru!

Pedja Milosavljević

Live TV

Priština krila uzrok pogibije srpskih heroja! Radoičićev advokat: Milan neće biti u pritvoru!

Podeli vest

O odzivu Milana Radoičića na poziv državnih organa Srbije i u MUP, kao i o teroru koji trpe Srbi na Kosovu i Metohiji, ali i pritiscima Zapada na Beograd, na Informer Tv govorio je njegov advokat Goran Petronijević.

Advokat Goran Petronijević ističe da Milan Radoičić nema osnova da bude u pritvoru i da je dao izjavu u svojstvu građanina povodom dešavanja u Banjskoj, ali i tvrdi da KFOR ne obavlja svoju dužnost i ne drži se rezolucije 1244, dok je Beograd okružen različitim pritiscima.

- Milan Radoičić nema osnova da bude u pritvoru, a MUP Srbije ga je pozvao da da izjavu u svojstvu građanina povodom dešavanja u Banjskoj, što je redovna procedura. Događaj u Banjskoj je bio čin koji su izveli naši ljudi, jer nisu mogli više da trpe teror Kurtija. KFOR ne obavlja svoju dužnost i ne drži se rezolucije 1244, dok je Beograd okružen različitim pritiscima sa Zapada - kazao je Petronijević.

Foto: Pedja Milosavljević

Goran Petronijević

 

Naš sagovornik dodaje i da je šansa za Srbe na KiM je da se promeni vlast u SAD, jer trenutnoj administraciji Amerike ne odgovaraju mirni pregovori, već rat, kao i da su Srbi konstatno izloženi teroru Aljbina Kurtija.

- Šansa za Srbe na KiM je da se promeni vlast u SAD, jer je lažna država Kosovo pod njihovim protektoratom, a trenutnoj administraciji Amerike ne odgovaraju mirni pregovori, već rat. Na Kosovu i Metohiji Srbi su konstatno izloženi teroru Aljbina Kurtija i to se neće promeniti osim ako se ne smeni njegov bahati i bolesni režim. Priština je krila način na koji su srpski borci poginuli i forenzičari nisu hteli porodicama da daju  - rekao je Petronijević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija