• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2023

10:30

(VIDEO) Bulatović: Zapad hoće etnički čisto Kosovo, namerno žmuri pred tragedijom Srba

Pedja Milosavljević

Live TV

(VIDEO) Bulatović: Zapad hoće etnički čisto Kosovo, namerno žmuri pred tragedijom Srba

Podeli vest

Nove provokacije Zapada prema Srbiji, kao i neprestani napadi opozicije na svaki potez Aleksandra Vučića komentarisali su gosti Info jutra, predsednik stranke Srpska levica Radoslav Milojičić Kena i narodni poslanik Dejan Bulatović.

Predsednik stranke Srpska levica Radoslav Milojičić Kena istakao je da opasnost po Srbe dolazi od Kurtija, jer su vojnici KFOR i NATO odgovorni i da ne mrze Srbe, niti će im upadati u kuće.

- Želim da iskažem saučešće porodicama stradalih u Banjskoj koji su samo želeli da odbrane svoj narod. Prvi put do sada SAD uvodi sankcije lažnoj državi Kosovo što je bila velika pobeda za nas, ali incident u Banjskoj nas je vratio nekoliko godina unazad. Svako ko mrzi Srbiju dobio je prostor u medijima, KiM je neodvojivi deo Srbije ali ne u smislu da šaljemo svoju decu da tamo ginu tek tako. Pripadnici KFOR i NATO su odgovorni vojnici koji neće upadati u kuće i nemaju mržnju prema Srbima. Eskobar je rekao da Kurti mora da formira Zajednicu srpskih opština, ništa od ovoga nije izolovan incident već aktivan teror koji se odvija već godinama - rekao je Milojičić.

 

Foto: Pedja Milosavljević

Dejan Bulatović i Radoslav Milojičić Kena

 

Narodni poslanik Dejan Bulatović naveo je kako se isključivo radi o provokaciji Srbije da burno reaguje jer je do sada sve uspešno rešavala dobrom diplomatijom.

- Bilo je izvesno da će doći dan kada će Kurti početi da proliva krv, Zapad namerno žmuri pred tragedijom Srba na KiM jer se ne poklapa sa njihovom agendom. Ovde se provocira Srbija koja konstantno vraća mirom, da napravi drastičan potez kako bi opet bila karakterisana kao zlikovac. Zapad trenutno pravi etničko čisto Kosovo ali neka bar budu pri tome iskreni. Kod nas opozicija kritikuje predsednika koji se trenutno aktivno bori za očuvanje Srba na KiM, o Kurtiju koji otvoreno zvecka oružjem ne govore ništa. Opozicija vodi antisrpsku politiku gde je cilj samo fotelja i lični interes - rekao je Bulatović.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija